Η νέα διοίκηση του Πανιωνίου έχει σηκώσει ήδη τα μανίκια και τρέχει για να προλάβει να ολοκληρώσει σε χρόνο μηδέν τον νέο σχεδιασμό της ομάδας. Στην πρώτη γραμμή είναι φυσικά το θέμα του προπονητή. Η ομάδα έμεινε χωρίς τεχνική ηγεσία μετά την απόφαση του Θανάση Σκουρτόπουλου να παραιτηθεί από την θέση του ελέω της αλλαγής της διοίκησης. Ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος που πήρε στα χέρια του τα ηνία της διοίκησης και το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του συλλόγου μετά την αποχώρηση του Σταύρου Αλευρογιάννη προσπαθεί να κλείσει άμεσα το θέμα του προπονητή. Μέχρι τώρα στην κούρσα για το νέο τεχνικό της ομάδας της Νέας Σμύρνης δείχνει να προηγείται ο Στέργιος Κουφός.

Ο έμπειρος τεχνικός που ανέβασε πέρσι τον Χολαργό στην Α1 και διαγράψει μια σημαντική πορεία ως προπονητής είναι το φαβορί για να καθίσει στην άκρη του πάγκου των κυανέρυθρων. Από κοντά όμως, είναι και ο Κρις Χουγκάζ.

Ο 50χρονος τεχνικός είναι παιδί του Πανιωνίου, καθώς έπαιξε πολλά χρόνια στην ομάδα ως παίκτης. Από την άλλη έχει σημαντικές επιτυχίες ως προπονητής και έτσι είναι μαζί με τον Κουφό οι δυο τεχνικοί που βρίσκονται στο “1” και στο “2” της λίστας του συλλόγου της Νέας Σμύρνης. Μάλιστα με τον Κρις Χουγκάζ οι κυανέρυθροι ενδέχεται να έχουν σήμερα συνάντηση.