Τον ασκό το Αιόλου άνοιξε στον Πανιώνιο ο Σαμάρντο Σάμιουελς. Ο Τζαμαϊκανός έδειχνε… προκλητικά αδιάφορος στο πρώτο μέρος του σημερινού (25/1) αγώνα των κυανέρυθρων με το Ρέθυμνο στην Κρήτη. Στο ημίχρονο οι κυανέρυθροι φέρονται να τον ρώτησαν γιατί παίζει έτσι και ο Τζαμαϊκανός απάντησε ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είναι απλήρωτος!

Από τον Πανιώνιο έλεγαν ότι το θέμα ισχύει και ο Σάμιουελς όντως είχε αυτή τη συμπεριφορά. Όπως ανέφεραν, όμως, οι κυανέρυθροι, στον Τζαμαϊκανό οφείλεται μόνο ο μισός μηνιαίος μισθός του, ο οποίο δεν του καταβλήθηκε στις 15/1 (ο παίκτης πληρώνεται ανά 15θήμερο).

Από τον Πανιώνιο τόνιζαν ότι στην ομάδα δεν ήξερε κανείς τίποτα για τις προθέσεις του. Κα μάλιστα τις οποίες τις γνωστοποίησε μετά από επανειλημμένες ερωτήσεις στο ημίχρονο του ματς.

Οι κυανέρυθροι έλεγαν επίσης ότι στη συνέχεια ο παίκτης άλλαξε γνώμη και ζήτησε να παίξει και έτσι επέστρεψε στο ματς στην τρίτη περίοδο.

Οσο για την επόμενη μέρα και το τι μέλλει γενέσθαι με τον Σάμιουελς, ο παίκτης θα κληθεί σε απολογία μετά τη επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα και όλα τα ενδεχόμενα (ακόμα και το διαζύγιο) είναι πιθανά.