Ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος δήλωσε άγνοια για τις δηλώσεις του Ντέβιον Μπέρι, ο οποίος τόνισε ότι αυτός και ο Νταρνέλ Χάρις απείχαν από το ματς του Πανιωνίου με τον Χολαργό επειδή υπήρχε καθυστέρηση πληρωμών. Ο μεγαλομέτοχος των κυανέρυθρων τόνισε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά με το σημερινό (7/5) ματς με τον Χολαργό ότι δεν γνώριζε την δήλωση του Αμερικανού γκαρντ των Νεοσμυρνιωτών.

Αναλυτικά ο ιδιοκτήτης της ομάδας είπε για τον Ντέβιον Μπέρι: «Δε γνωρίζω τη δήλωση του Μπέρι»!

Ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος ρωτήθηκε για το θέμα που προέκυψε με την αποχώρηση του Βασίλη Φραγκιά από το γήπεδο πριν το σημερινό (7/5) ματς με τον Χολαργό. Ο προπονητής του Πανιωνίου πήγε κανονικά στο γήπεδο. Πριν το ματς όμως, χαιρέτισε τους παίκτες του και τους αντιπάλους και αποχώρησε ξαφνικά. Από τους καυνέρυθρους έλεγαν ότι ο Ελληνας προπονητής ένιωσε αδιαθεσία λόγω χαμηλής πίεση. Ετσι τον Πανιώνιο κοουτσάρισαν στο οι συνεργάτες του Φραγκιά, Βαγγέλης Κουτσοκέρας και Θανάσης Κωνσταντώνης.

Ο μεγαλομέτοχος του Πανιωνίου τόνισε για τον Βασίλη Φραγκιά ότι η αποχώρησή του οφειλόταν σε μια αδιαθεσί λόγω της πτώσης της πίεσής του πριν τον αγώνα: «Ο Φραγκιάς αισθάνθηκε αδιαθεσία, έπεσε η πίεση του κι έφυγε».

Ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος αναφέρθηκε και στην στάση του Πανιωνίου στο χθεσινό (6/5) ΔΣ του ΕΣΑΚΕ: «Κρατήσαμε χαμηλούς τόνους. Οι διαιτητές είναι άνθρωποι αν και κάνουν λάθη αν και πιστεύω πως είμαστε από τις πιο αδικημένες ομάδες του πρωταθλήματος».