Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Πανιώνιος, Χρήστος Χριστοδούλου μίλησε στο Novasports, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό (30/3) και αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα από την αρχή της χρονιάς τονίζοντας, ωστόσο πως ο Πανιώνιος έχει ιστορία και θα παλέψει για να επιστρέψει άμεσα στην Α1.

Αναλυτικά:

«Δυστυχώς είναι μια χρονιά που ξεκίνησε λάθος. Η αποχώρηση του κ. Λιανού έγινε τελευταία στιγμή. Η νέα διοίκηση ανέλαβε τον Οκτώβριο. Προσπαθήσαμε να σώσουμε την κατάσταση και να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Παρ’ όλα αυτά κάποιες λάθος αποφάσεις και ατυχίες μας έχουν φέρει σε αυτή την κατάσταση.

Ο Πανιώνιος έχει ιστορία και θα συνεχίσει να παλεύει μέχρι το τέλος της χρονιάς, με ό,τι δυνάμεις έχουμε. Θα κοιτάξουμε να οργανωθούμε και του χρόνου να ανέβουμε άμεσα στην Α1, εκεί όπου ανήκουμε.

Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις. Είναι πολύ νωρίς ακόμη για οργάνωση. Απόφαση της διοίκησης είναι να γίνει ό,τι χρειάζεται προκειμένου να επιστρέψει άμεσα η ομάδα στην Α1.

Ο κόσμος θα πρέπει να είναι μαζί μας και στη νέα προσπάθεια που κάνουμε. Με τη βοήθεια τους, να επιστρέψουμε στην Α1. Μετά από 35 χρόνια, δυστυχώς έχουμε αυτή την κακή παρένθεση.

Όλοι οι παίκτες πονάνε και προσπαθούν. Δυστυχώς μέχρις εκεί φτάνουν οι δυνάμεις της ομάδας. Δεν έχουμε παράπονο από τα παιδιά».