Οι εξελίξεις στον Πανιώνιο τις τελευταίες ώρες είναι ραγδαίες και καταιγιστικές. Τη στιγμή που οι αποχωρήσεις αρκετών προσώπων που ήταν μέρος του σχεδιασμού της προηγούμενης διοίκησης θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες, μπαίνει σε πρώτο πλάνο η ενίσχυση του… γυμνού ελληνικού κορμού και πέραν του Νώντα Παπαντωνίου, σύμφωνα με πληροφορίες του Basketbog, πολύ ψηλά στη λίστα είναι και η περίπτωση του Νίκου Στυλιανού.

Ο διεθνής Ελληνοκύπριος γκαρντ / φόργουορντ, έπειτα από μια σπουδαία διετία στον Κεραυνό Στροβόλου, την περασμένη αγωνιστική περίοδο έκανε το μεγάλο βήμα για το εξωτερικό, εντυπωσιάζοντας στο πρωτάθλημα της Λιθουανίας με τη φανέλα της Τζούκαγια.

Στην Πλατεία έχουν ανάγκη από ποιοτικούς παίκτες που δεν καταλαμβάνουν θέση ξένου και ο 29χρονος παίκτης φαντάζει ιδανική περίπτωση, καθώς διανύει την πιο ώριμη περίοδο της καριέρας του. Στην Ελλάδα έχει σημαντική διαδρομή, με… αφετηρία στην Α1 την Καβάλα, όπου αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του υποψήφιου προπονητή του “ιστορικού”, Κρις Χουγκάζ, ενώ στη συνέχεια έπαιξε με μεγάλη επιτυχία σε Κόροιβο και ΟΦΗ. Πέρυσι, ξεκίνησε τη χρονιά στον ΓΣΛ Φάρο Λάρισας, απ’ όπου αποχώρησε στα μέσα της χρονιάς, πηγαίνοντας στη Λιθουανία.

Πλέον, προσπαθεί να αποφασίσει για το πού θα αγωνιστεί φέτος και ο Πανιώνιος φαντάζει ως η καλύτερη προοπτική.