Απέναντι στη νέα προσπάθεια που γίνεται στον Πανιώνιο, υπάρχει στήριξη από τον κόσμο. Αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι σε όλα τα παιχνίδια του Πανιώνιου εντός έδρας στο κλειστό «Ανδρέας Βαρίκας»  Ωστόσο το εντυπωσιακό με τον Πανιώνιο είναι ότι μαζεύει και πάρα πολύ κόσμο και εκτός έδρας.

Στο πρόσφατο παιχνίδι με τον  Έσπερο Καλλιθέας εκτός έδρας ο κόσμος του Πανιωνίου κυριάρχησε αφού στο γήπεδο είχε πάνω από 200 φίλους  στο κλειστό της Καλλιθέας.  Για τα πρακτικά της κουβέντας, ο Πανιώνιος κέρδισε εύκολα 98-63 τον Έσπερο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β Εθνικής και να επεκτείνει το σερί του στα επτά ματς δίχως ήττα (4 για το πρωτάθλημα, 3.για το Κύπελλο).

Την 1η αγωνιστική για τον 2ο όμιλο της Β Εθνικής ο Πανιώνιος κέρδισε  δύσκολα το Παλαιό Φάληρο 61-65. Στο γήπεδο «Σοφία Μπεφόν» ο Πανιώνιος είχε την στήριξη 300 οπαδών του που είδαν από κοντά την ομάδα τους να ξεκινάει με το «δεξί» τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Επομένως η ανάγκη ύπαρξης μεγαλύτερης χωρητικότητας του γηπέδου είναι ένα ζήτημα που απασχολεί την διοίκηση του Πανιώνιου. Υπάρχει ήδη μια μελέτη που προκειμένου να τοποθετηθεί μια πρόσθετη εξέδρα που θα δώσει τη δυνατότητα σε επιπλέον 100 άτομα να μπουν στο γήπεδο αφού η χωρητικότητα είναι μόλις στα 346 άτομα. Επομένως το δείγμα είναι μικρό και η ζήτηση μεγάλη.