Σε μια σημαντική πρωτοβουλία προχώρησε ο Πανιώνιος εν’ όψει της τρίτης και πολύ σημαντικής αναμέτρησης με τη Μύκονο (6/5, 17:00).

Συγκεκριμένα, η διοίκηση του συλλόγου κατανοώντας την επιθυμία των φίλων του να δει την ομάδα από κοντά θα τοποθετήσει βιντεοπροβλέα ακριβώ δίπλα από το γήπεδο και ειδικότερα στο «Αργύρης Κορωναίος». Έτσι, θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση όλοι όσοι δεν κατάφεραν να βρουν εισιτήριο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι διοικούντες την ομάδα μπάσκετ ανδρών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. αντιλαμβανόμενοι τη θέληση πολλών φίλων της ομάδας να βρεθούν κοντά της, αποφάσισε να προχωρήσει σε μια κίνηση που θα συμβάλλει προς την κατεύθυνση αυτή.

Έτσι λοιπόν στο «Αργύρης Κορωναίος», ακριβώς δίπλα στο «Ανδρέας Βαρίκας» θα τοποθετηθεί βιντεοπροβολέας (προτζέκτορας) ώστε να μπορούν οι φίλαθλοι του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ να βρίσκονται κοντά στην ομάδα στον κρίσιμο αγώνα του Σαββάτου (6/5-17:00) με τον Α.Ο. Μυκόνου που θα κρίνει την άνοδο στην Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Είναι το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να κάνουμε για τους φίλους του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ που δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν θέση για τον αγώνα.

Θα βρίσκονται πολύ κοντά μας όμως. Όπως πάντα».