Του Θωμά Αυγέρη
19/06/2011 (17:31)

Καθοριστική για το διοικητικό μέλλον του ΠΑΟΚ αναμένεται να είναι η σημερινή μέρα. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Θανάσης Κατσαρής, θα έχει συνάντηση στις 21:00 στο “παλατάκι” με την πενταμελή επιτροπή μπάσκετ και τους Μπάνε Πρέλεβιτς, Κώστα Πανάκα και Μιλτιάδη Κανώτα, ούτως ώστε να συζητηθεί εκ νέου η πρόταση που έγινε από τον ΑΣ.

Σύμφωνα με αυτή ο Πρέλεβιτς είναι αυτός που θα αναλάβει τη θέση του προέδρου της ΚΑΕ, αντιπρόεδρος θα είναι ο Πανάκας, διευθύνων σύμβουλος ο Κανώτας και το σχήμα θα συμπληρώνουν οι Γαλατσόπουλος και Πολυχρονιάδης. Πρόκειται για μία πρόταση η οποία τη δεδομένη χρονική στιγμή συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να υλοποιηθεί και η οποία έχει συγκεντρώσει πολλά θετικά σχόλια από τους φιλάθλους της ομάδας.

Αλλωστε οι φίλοι του ΠΑΟΚ είχαν ζητήσει πολλάκις η διοίκηση της ΚΑΕ να έχει στην κεφαλή της μία ηγετική προσωπικότητα με διεθνή εμβέλεια, στοιχεία που δίχως καμία αμφιβολία διαθέτει ο “τίγρης”. Πάντως στην περίπτωση που δεν υπάρξει συναίνεση και το συγκεκριμένο σχήμα δεν… περπατήσει, τότε οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη θα ξεκινήσουν εκ νέου διεργασίες προκειμένου να βρεθούν και άλλοι υποψήφιοι για το τιμόνι της ΚΑΕ.