Στον ΠΑΟΚ έγινε σήμερα (3/12) το καθιερωμένο (πριν τα ματς) τεστ Covid-19, ενώ η ομάδα προπονήθηκε εν πλήρη απαρτία χωρίς να συμβούν απρόοπτα. Μέσα σε όλα, βγήκε και το δελτίο του Sagaba Konate.

Έτσι ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί «πάνοπλος» και με τον νέο παίκτη του, τον Konate για πρώτη φορά στο παρκέ, απέναντι (5/12, 17:00) στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στην 6η Αγωνιστική της Basket League.

Ο 23χρονος παίκτης από το Μάλι, που διάλεξε το Νο 5,  έκανε και σήμερα ταχύρυθμα μαθήματα με τον Κώστα Μέξα και το τεχνικό επιτελείο, ενώ έδειξε και πάλι ότι είναι σε καλή κατάσταση.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Τεστ, προπόνηση και ντεμπούτο Konate

Με το καθιερωμένο και απαραίτητο πριν από τα παιχνίδια της ομάδας, τεστ COVID-19 ξεκίνησε το σημερινό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ.

Με βίντεο ανάλυση του αντιπάλου και προπόνηση τακτικής συνέχισε το πρόγραμμα της ομάδας ο Κώστας Μέξας, που είχε για δεύτερη ημέρα στη διάθεσή του τον Sagaba Konate.

Ο 23χρονος αθλητής από το Μάλι συνεχίζει τα ταχύρυθμα μαθήματα προκειμένου να προσαρμοστεί άμεσα και να κάνει το ντεμπούτο του στον αγώνα του Σαββάτου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.Σήμερα εκδόθηκε και το δελτίο του Konate, ο οποίος επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό «5».

Την Παρασκευή το πρωί είναι προγραμματισμένη η επόμενη προπόνηση του ΠΑΟΚ, ενώ το μεσημέρι η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα.