Τίποτα το ανησυχητικό δεν έδειξε η μαγνητική τομογραφία του Νίκολα Μάρκοβιτς, με το Σέρβο φόργουορντ/σέντερ του ΠΑΟΚ να κάνει αγώνα δρόμου για τον παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (14/12).

Ο Σέρβος άσος του “Δικέφαλου” τραυματίστηκε στο ματς με την Άβτοντορ, αποχωρώντας από τον αγώνα λόγω έντονων σπασμών στην οσφυϊκή μοίρα της σπονδυλικής στήλης. Μάλιστα, ένιωθε έντονους πόνους μέχρι και την Πέμπτη (10/12), με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία την Παρασκευή (11/12). Αυτή, όμως, δεν έδειξε κάτι το ανησυχητικό κι έτσι ο Μάρκοβιτς θα “τρέξει” προκειμένου να προλάβει το εξ αναβολής παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (14/12, 17:30) για την 7η αγωνιστική της Basket League. Ακόμα κι αν δεν τα καταφέρει θεωρείται σίγουρο ότι θα είναι απόλυτα έτοιμος στον εκτός έδρας αγώνα με τη Λιέτουβος Ρίτας (16/12, 19:00), εκεί όπου ο ΠΑΟΚ χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη, προκειμένου να προκριθεί στους Last 32 του Eurocup.
 
Ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν είχε στη διάθεση του ούτε το Βαγγέλη Μαργαρίτη, ωστόσο για προληπτικούς λόγους. Ο Έλληνας σέντερ υπέστη διάστρεμμα πρώτου βαθμού στο ματς με την Άβτοντορ και παρά το γεγονός ότι εξ αρχής δεν επρόκειτο για κάποιο σοβαρό πρόβλημα, ο Έλληνας τεχνικός και το ιατρικό επιτελείο της ομάδας προτίμησαν να τον προφυλάξουν από την προπόνηηση της Παρασκευής (11/12), ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος για το παιχνίδι με τους Κυπελλούχους Ελλάδας.