Του Θωμά Αυγέρη
28/05/2011 (18:03)

Μετά τη νίκη στον πρώτο αγώνα, ο ΠΑΟΚ θα εμφανιστεί αύριο στο Αλεξάνδρειο έχοντας σαφώς λιγότερο άγχος από τους αντιπάλους του. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι οι “ασπρόμαυροι” δεν έχουν σα στόχο τη νίκη. Ο Τοντόρ Γκετσέφσκι θα αγωνιστεί κανονικά αν και προπονήθηκε συντηρητικά τις προηγούμενες μέρες εξαιτίας της γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπωρεί.
Ο Σούλης Μαρκόπουλος μιλώντας για το αυριανό παιχνίδι τόνισε:

“Είναι το δεύτερο παιχνίδι της σειράς και από τη στιγμή που ο αγώνας γίνεται στην έδρα του αντιπάλου, το πλεονέκτημα το έχει ο Άρης. Μετά και την πρώτη μας αναμέτρηση νομίζω ότι γνωριζόμαστε καλύτερα και οι δύο ομάδες, περιμένουμε ωστόσο κάποια πράγματα να γίνουν διαφορετικά στο παιχνίδι του Άρη.

Το θέμα για μας είναι να μπορέσουμε να μείνουμε ήρεμοι και προσηλωμένοι στο παιχνίδι και σε αυτά που έχουμε πει, να μπορέσει η ομάδα να διαβάσει καλά το παιχνίδι και να παραμείνει ανταγωνιστική ως το τέλος.

Έχουμε κάποια προβλήματα, αλλά δεν έχουμε χρόνο ούτε για να τα σκεφτούμε πολύ, ούτε φυσικά και για να ξεκουραστούμε. Σε κάθε περίπτωση θα παίξουμε για το καλύτερο”.

Από την μεριά του Γιώργος Δέδας συμπλήρωσε: “Φάνηκε κι από το πρώτο παιχνίδι αυτής της σειράς ότι οι δύο ομάδες είναι κοντά και πολλά πράγματα θα κριθούν στις λεπτομέρειες, τα λάθη και την ψυχραιμία.

Θέλουμε να κάνουμε το 2-0, πιστεύουμε ότι μπορούμε να το πετύχουμε, αλλά γνωρίζουμε και τις δυσκολίες που υπάρχουν πάντα σε ένα τέτοιο εκτός έδρας παιχνίδι, οπότε πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και προσγειωμένοι. Στον χρόνο που είχαμε στη διάθεσή μας δουλέψαμε όσο καλύτερα γινόταν, ελπίζουμε ότι θα διορθώσουμε τα λάθη μας, θα είμαστε ήρεμοι και ψύχραιμοι και θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη”.