Με τον καθιερωμένο ετήσιο αγιασμό συνεχίστηκε  την Δευτέρα(28/09) η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι “Θεσαλλονικείς” αντιμετώπισαν αρκετές ατυχίες, με προβλήματα τραυματισμών, τόσο την περασμένη σεζόν, όσο και κατά την διάρκεια της φετινής προετοιμασίας, με τον πάτερ Χρήστο τους εύχεται υγεία και επιτυχίες. 

“Εύχομαι φέτος να πάμε ακόμη καλύτερα. Να έχετε υγεία, ξέρω ότι αγαπάτε πολύ αυτό που κάνετε, θυμάμαι ότι από νεαρή ηλικία παρακολουθούσα όλα όσα έκανε η ομάδα μπάσκετ με τον Πρέλεβιτς και τον Σταυρόπουλο, χαίρομαι που βλέπω τον προπονητή σας τον κ. Μαρκόπουλο να είναι πάντα εδώ με το ίδιο πάθος και αυτό που θέλω να σας ζητήσω είναι, πέρα από τις ικανότητές σας, να βγάλετε αγάπη και τρέλα για τον ΠΑΟΚ”, ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του, ενώ στην συνέχεια ο αιδεσιμότατος έδειξε και το ταλέντο του στο μπάσκετ, ευστοχώντας στο μοναδικό τρίποντο που επιχείρησε.

Παράλληλα, αντιπροσωπεία της τουρκικής Καρσίγιακα με επικεφαλής τον πρόεδρο της, Αλί Ερντέν, επισκέφτηκε το γήπεδο της Πυλαίας και ξεναγήθηκε στον χώρο από τον Τεχνικό Διευθυντή της ΚΑΕ, Νίκο Σταυρόπουλο, παρουσία του συμβούλου του ΑΣ ΠΑΟΚ, Δημήτρη Πατρίδα, αλλά και του αντιπροέδρου των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων Θεσσαλονίκης, Γεώργιου Κασιμάτη.

Ο πρόεδρος της τούρκικης ομάδας, Αλί Ερντέν, πρόσφερε ένα πανό της ομάδας στον Νίκο Σταυρόπουλο, με τις δύο πλευρές να ανενεώνουν το ραντεβού τους  στην Σμύρνη, όπου η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου θα συμμετάσχει στο “Pinar Cup”.