«Αθώο» έκρινε τον ΠΑΟΚ ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ. Ο «Δικέφαλος» είχε κληθεί σε απολογία για τα όσα έγιναν στο «Παλατάκι» στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Αρη. Το «αγκάθι» για τον ΠΑΟΚ ήταν όσα είχαν γραφτεί από την αστυνομία (έπειτα από ενημέρωση του Αρη) περί τραυματισμού του αντιπροέδρου των κίτρινων, Νίκου Κάλλεν. Ο Αρης μάλιστα είχε καταθέσει υπόμνημα στο οποίο έκανε αναφορά στον τραυματισμό και ζητούσε να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ είχε προσκομίσει βίντεο που δεν φαινόταν να συμβαίνει κάτι μεμπτό και αυτό φαίνεται να έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ετυμηγορία του Αθλητικού Δικαστή, ο οποίος απάλλαξε τον «Δικέφαλο» από κάθε κατηγορία. Ετσι δεν του επέβαλε καν ούτε πρόστιμο.

Η σχετική ανακοίνωση του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ ανέφερε:

«Απαλλάσεται η ΠΑΟΚ ΚΑΕ από την κατηγορία της δημιουργίας επεισοδίων και της ρίψης αντικειμένου εντός του αγωνιστικού χώρου που χτύπησε πρόσωπο που βρίσκεται εντός του αγωνιστικού χώρου με συνέπεια τη δυσφήμιση του αθλήματος και την προσβολή του φίλαθλου πνεύματος, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΡΗΣ ΚΑΕ που διεξήχθη στις 25- 11-2018».