Για τέταρτη διαδοχική χρονιά Π.Α.Ο.Κ και “Avance rent a car” ανανέωσαν την συνεργασία τους, με την γνωστή ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο ενοικίασης οχημάτων, να αποτελεί και φέτος επίσημο χορηγό της ομάδας. 

 Ο πρόεδρος της εταιρίας, Γεώργιος Τσακατούρας, δήλωσε:“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επέκταση της χορηγίας για ακόμα μία αγωνιστική σεζόν! Συνεργαζόμαστε ήδη για τρία συνεχόμενα έτη και ως οργανισμοί μοιραζόμαστε κοινές αξίες για αριστεία και καινοτομία”.  

Από πλευράς Κ.Α.Ε, ο υπεύθυνος Μάρκετινγκ και Εμπορικής Ανάπτυξης, Κωνσταντίνος Στύλας, δήλωσε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η “Avance rent a car” για τέταρτη συνεχομένη χρονιά αποτελεί μέρος της μεγάλης οικογένειας των συνεργατών μας και συμμετέχει στο Χορηγικό πρόγραμμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, το οποίο συνεχίζεται με τεράστια επιτυχία και τη φετινή αγωνιστική περίοδο”.

Η επίσημη ανακοίνωση της Κ.Α.Ε: 

“Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με την μεγαλύτερη ελληνική εταιρία ενοικίασης οχημάτων “Avance rent a car”, η οποία θα καλύψει για τέταρτη (4η) συνεχόμενη χρονιά όλες τις ανάγκες της ομάδας σε επίπεδο υπηρεσιών ενοικίασης οχημάτων για τη φετινή αγωνιστική περίοδο 2015-2016 ως “Επίσημος Χορηγός” της ομάδας μας. Πολλές κληρώσεις και μοναδικά προνόμια, αποκλειστικά για τους φιλάθλους της ομάδας του ΠΑΟΚ, θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Προφίλ και φιλοσοφία εταιρίας: Η Avance rent a car λειτουργεί με επιτυχία από το 1992. Η εταιρία χάρη στο δυναμισμό της, την προσήλωση στους στόχους της, και την ανθρωποκεντρική της στρατηγική έχει καταφέρει από την αρχή της λειτουργίας της να βρίσκεται σταθερά μεταξύ των καλύτερων -ως προς το μερίδιο αγοράς- ελληνικών εταιριών προσφέροντας ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών στο τομέα της ενοικίασης αυτοκίνητων. Με στόλο διαρκώς αυξανόμενο και νέους σταθμούς πανελλαδικά, στοχεύει στην κατάκτηση της κορυφής στην ελληνική αγορά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρία είναι αμιγώς ελληνική, με εξ ολοκλήρου ελληνικά κεφάλαια. Το δίκτυό μας από εξειδικευμένους συνεργάτες εξαπλώνεται συνεχώς ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες και επιθυμίες όλων των πελατών μας. Στόχος της “Avance rent a car” είναι να καλύπτει όλες τις ανάγκες των πελατών της συνδυάζοντας ποιότητα, δημιουργικότητα, επαγγελματισμό και πάθος. Με το ίδιο πάθος στηρίζει τον αθλητισμό και την “Avance rent a car” για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά”.