Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε ιδανικά τη φετινή χρονιά στην Stoiximan.gr Basket League, καθώς αφού απέκλεισε πανηγυρικά την κάτοχο του Basketball Champions Leagueν και Κυπελλούχο Ελλάδας, ΑΕΚ, στη συνέχεια ανέτρεψε το σκηνικό με τον Προμηθέα και παρά το μειονέκτημα έδρας, κατέκτησε την τρίτη θέση του πρωταθλήματος.  Πλέον, έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός και στο κάδρο βρίσκεται ο Βασίλης Μουράτος.

Ο ταλαντούχος διεθνής γκαρντ, που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, μετά την ενθαρρυντική χρονιά στην Α2 Εθνική Κατηγορία με το Ψυχικό του Γιώργου Ρεμεντέλα, τη χρονιά που μας πέρασε πήρε την ευκαιρία στα μεγάλα σαλόνια και την έρπαξε από τα μαλλιά. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος τον πίστεψε πολύ, του έδωσε σοβαρό ρόλο στον Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας-Φάρο και τον ο νεαρός τον έβγαλε… ασπροπρόσωπο.

Σε 26 συμμετοχές με την πράσινη φανέλα είχε κατά μέσο όρο 7,5 πόντους και 2,7 ασίστ, αναγκάζοντας σημαντικές ομάδες να τον βάλουν ψηλά στη λίστα τους, με πρώτο και καλύτερο τον ΠΑΟΚ. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έχει συνεργαστεί μαζί του στις «μικρές» εθνικές ομάδες και πέρυσι είχε βρεθεί σε προχωρημένες συζητήσεις με την πλευρά του. Φέτος, κι αφού έβγαλε και μια αξιόλογη χρονιά στην πρώτη τη τάξει κατηγορία, δείχνει έτοιμος για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Το ενδιαφέρον υπάρχει και το μπάι άουτ στο συμβόλαιό του (5.000 ευρώ) επιτρέπει στον «Δικέφαλο του Βορρά» να μπορεί να τον αποκτήσει, εφόσον αποφασιστεί να γίνει σοβαρή κίνηση. Βέβαια, σίγουρα δεν «παίζει» μόνος του, καθώς υπάρχουν κι άλλοι «μνηστήρες» που παρακολουθούν τις εξελίξεις.