Ανησυχία επικρατεί στην ομάδα του ΠΑΟΚ καθώς κατά τη διάρκεια του χθεσινού φιλικού με την Καρσίγιακα, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης τραυματίστηκε στο γόνατο και αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε χθες(28/9) κόντρα στην Καρσίγιακα, χάνοντας με 21 πόντους διαφορά(96-75). Όμως αυτό δεν ήταν το μοναδικό κακό για τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, καθώς στο πρώτο δεκάλεπτο τραυματίστηκε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης και σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία την Παρασκευή(30/9) για να εκτιμηθεί η κατάστασή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε μία ανύποπτη φάση στη διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου του χθεσινού αγώνα με την Karsiyaka τραυματίστηκε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί επακριβώς με την επιστροφή της αποστολής του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Ο αρχηγός της ομάδας, δέχτηκε ένα χτύπημα στο αριστερό γόνατο και αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία το πρωί της Παρασκευής, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρεί σήμερα, νωρίς το απόγευμα (16:10) από τη Σμύρνη και αναμένεται να φτάσει (μέσω Κωνσταντινούπολης) στη Θεσσαλονίκης στις 20:30 το βράδυ»