Η διαρκής αγωνιστική άνοδος του ΠΑΟΚ έχει φέρει τον “Δικέφαλο του Βορρά” σε θέση ισχύος για την κατάληψη της τρίτης θέσης του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου αντιμετωπίζει αύριο τον ανανεωμένο ΚΑΟΔ, ο οποίος θα παραταχθεί με τον Νέναντ Μάρκοβιτς για πρώτη φορά στον πάγκο του.

“Είναι δύσκολο από διάφορες απόψεις το παιχνίδι. Ο ΚΑΟΔ έχει καλό ρόστερ, έχει μεταπτώσεις στα αποτελέσματα αλλά αυτό δείχνει ότι μπορεί να παίξει δυνατά ανεξαρτήτως αντιπάλου. Ανάλογα με την μέρα που βρίσκονται οι παίκτες του παίρνει και ανάλογα αποτελέσματα. Έχει καλό ποσοστό στα σουτ τριών πόντων, παίζει αρκετά δυνατή και σκληρή άμυνα και είναι πολύ καλοί στο τρανζίσιον φαστ μπρέικ. Έχει γρήγορους παίκτες έξω από την γραμμή τριπόντου”, είπε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αναφερόμενος στο αγωνιστικό προφίλ των Δραμινών και συνέχισε:

“Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε λόγω των τραυματισμών τον τελευταίο καιρό, ελπίζουμε πάντως να παρουσιαστούμε όπως πρέπει και να πάρουμε τη νίκη. Τα προβλήματα υπήρχαν πάντα, αλλά τον τελευταίο καιρό ακόμη περισσότερο. Βέβαια, όταν έχεις σε συντήρηση τους παίκτες δεν μπορείς να εφαρμόσεις στις προπονήσεις όλα όσα θέλεις.

Επίσης, ο ΚΑΟΔ άλλαξε προπονητή και πιθανόν αυτό να αλλάξει την ψυχολογία και τον τρόπο που θα παρουσιαστεί στο γήπεδο. Όλα τα θετικά σημεία που υπάρχουν είναι για το καλό της ομάδας, αρκεί να τα διαχειριστούμε σωστά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, είναι ένα ματς που αν αφήσεις κάποια φάση θα έχεις πρόβλημα”.

Όσον αφορά τον τραυματισμό του Ουίλιαμ Χάτσερ: “Θα φανεί την Παρασκευή που θα βγάλει τον νάρθηκα”, και κατέληξε σχολιάζοντας την πρώτη εμφάνιση του Λίνου Χρυσικόπουλου: “Είναι ένα παιδί με ταλέντο, πρέπει να ενσωματωθεί στον τρόπο που παίζει η ομάδα για να μην διαφοροποιείται η εικόνα της ομάδας. Όσο περισσότερο μπαίνει τόσο περισσότερο θα βοηθηθεί κι ο ίδιος και η ομάδα. Το κορμί του είναι περιφερειακού παίκτη, όταν ο ίδιος θα είναι τελείως έτοιμος θα μπορεί να παίζει σε πολλές θέσεις”.