Ο Απόλλων Τσόχλας ήταν το πρόσωπο της σημερινής αναμέτρησης ανάμεσα στο Ρέθυμνο και τον ΠΑΟΚ, καθώς μετά από τέσσερα χρόνια ως παίκτης του ΑΓΟΡ επέστρεψε ως αντίπαλος.. Η διοίκηση του Ρεθύμνου φρόντισε να τιμήσει τον πλέι μέικερ του “δικεφάλου” πλέον για την προσφορά του στην ομάδα. Ο ίδιος στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα ευχαρίστησε τον κόσμο, τη διοίκηση και όλους τους ανθρώπους της ομάδας.

“Είχαμε να διαχειριστούμε μία πολύ δύσκολη κατάσταση με το ταξίδι από την Ουγγαρία, αλλά δείξαμε χαρακτήρα και ήμασταν συγκεντρωμένοι σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Ο ΑΓΟΡ χάνει δύσκολα εδώ με τον ρυθμό που έχει στο παιχνίδι του. Η άμυνά μας και οι σωστές επιλογές επιθετικά ήταν τα κλειδιά σήμερα. Είχαμε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με μία μικρή εξαίρεση στο πρώτο μέρος. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο του Ρεθύμνου και όλους εδώ στην ομάδα. Ήμουν τέσσερα χρόνια και ήταν εκπληκτικά τόσο για μένα όσο και για την ομάδα. Καλή συνέχεια τους εύχομαι, να στηρίζουν την ομάδα και να την αγαπούν σε νίκες και ήττες όπως κάνουν τόσα χρόνια” δήλωσε ο Απόλλων Τσόχλας.

“Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί παρά την κούραση, ήταν πολύ συγκεντρωμένοι. Ήθελαν πολύ το παιχνίδι και το έδειξαν. Καταφέραμε στο δεύτερο ημίχρονο να αφήσουμε ελεύθερους τους πιο καλούς μας σουτέρ, ανεβάσαμε περισσότερο την άμυνά μας στα ατού των αντιπάλων μας και βγάλαμε εκτός ρυθμού τους καλούς τους παίκτες. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, αν και στο τέλος φάνηκε εύκολο. Είναι η πρώτη φορά που κερδίζουμε εδώ. Έχουμε βαρύ πρόγραμμα, συνεχίζουμε την δουλειά μας και ελπίζουμε ότι θα έχουμε ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση παιχνίδι με παιχνίδι, ώστε να βρίσκει ο καθένας τον ρόλο του στο γήπεδο ακόμη καλύτερα. Εύχομαι καλή επιτυχία στο Ρέθυμνο στη συνέχεια” ανέφερε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Σούλης Μαρκόπουλος.