Τόπο στα νιάτα δίνει ο ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο του Βορρά να κάνει δικό του από το μεσημέρι της Δευτέρας (23/5) τον νεαρό Κωνσταντίνο Μπόρση του Ερμή Σχηματαρίου!

Ο Μπόρσης πήρε φέτος αρκετές ευκαιρίες παρά τα μόλις 15.5 χρόνια της ηλικίας του και στο πολύ δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, εκεί όπου βοήθησε την ομάδα του -από την οποία εκκίνησε την πορεία του στο μπάσκετ- να ανέλθει στο επίπεδο της Α2 Ανδρών.

Πρόκειται ουσιαστικά για μια κίνηση από και για το μέλλον από τον οργανισμό της Θεσσαλονίκης, που ενισχύεται με ένα αξιοπρόσεκτο ταλέντο, το οποίο μπορεί σε βάθος χρόνος να αποδώσει καρπούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο συλλογος μας με μεγάλη χαρα παραχωρεί τον αθλητή μας Μπορση Κωνσταντίνο στον Α.Σ ΠΑΟΚ.

Ο Κωνσταντίνος αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής ( πρωτος σκόρερ ) ενώ είχε και 7 συμμετοχές στην
Β´εθνικη , έχοντας 12 ποντους σε ηλικία μόλις 15μιση ετων !!!!!

Έχοντας σε απόλυτη προτεραιότητα το μέλλον των αθλητών μας του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην νέα μεγάλη του πρόκληση .Κωνσταντίνε είμαστε δίπλα σου ,εσυ απλά συνέχισε να κανεις πραξη ότι ονειρεύεσαι !!!

Κ.Μπορσης : ” Θέλω να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους που πίστεψαν σε εμένα,σε αυτά που μπορώ να καταφέρω κ με βοηθούν να υλοποιήσω με σταθερά βήματα τους στόχους μου στο μπάσκετ πού για εμένα είναι τρόπος ζωής.
Καταρχην τον πρόεδρο Κο Φλωτσιο για τις όποιες ενέργειες και για τον τροπο που μου στάθηκε.
Στον προπονητή μου Κο Οικονόμου που για μένα έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πορεία μου.
Σας ευχαριστώ πού πιστέψατε σε εμένα , στις δυνατότητές μου κ για την πορεία μου στο μπάσκετ.Μια πορεία που χάρη σε αυτους τους ανθρώπους θα συνεχιστεί με ένα σκαλοπατι παρά πάνω κοντά στην οικογένεια της ΚΑΕ ΠΑΟΚ έναν σύλλογο με μεγάλη ιστορία που είναι τιμή για εμένα να ενταχθω σε αυτόν…”

Γιωργος Βαλαβανιδης ( υπεύθυνος Ακαδημιών ΑΣ ΠΑΟΚ ) : “ Ο Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. ευχαριστεί την ομάδα του Ερμή Σχηματαρίου
για την παραχώρηση του αθλητή Μπόρση Κωνσταντίνου.
Ο αθλητής αποτελεί για τις υποδομές μας μία πολύ σημαντική προσθήκη
και πεποίθηση μας είναι ότι μέσα από το πρόγραμμα μας
θα κατορθώσει να επιτύχει τους στόχους του που συνάδουν
με τους με αυτούς του Α.Σ.. Π.Α.Ο.Κ.”».