Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ σχολίασε με τον τρόπο του την εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση μετά την απόφαση του την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ για επανάληψη του ματς με την ΑΕΚ. Ο ΑΣ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τόνισε ότι πρόκειται για ηθική και μόνο ικανοποίηση και δικαίωση.

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ ανέφερε επίσης ότι στο ματς αυτό (είχε διεξαχθεί στις 5/12 στο ΟΑΚΑ και τη νίκη είχε πάρει η Ένωση με 85-84) αναδείχτηκε νικήτρια η ΑΕΚ… ελέω της διαιτησίας.

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ τόνιζε επίσης ότι: «Η οριστική επανάληψη του αγώνα, μας δικαιώνει ηθικά αλλά σε τίποτα δεν αντικαθιστά το μομέντουμ του αγώνα, το οποίο εκείνη τη στιγμή ήταν ξεκάθαρα υπέρ του ΠΑΟΚ» και συμπλήρωνε ότι ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ «θα συνεχίσει να βρίσκεται πάντα στο πλευρό των παιδιών» του, στο πλαίσιο αντιμετώπισης αυτών με πνεύμα ισονομίας από τους «κρατούντες» του ελληνικού αθλητισμού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ:

«Ηθική και μόνο, ικανοποίηση νιώθουμε από την απόφαση του αθλητικού δικαστή για την επανάληψη του αγώνα με την ΑΕΚ, στην οποία ελέω διαιτησίας ουσιαστικά αναδείχθηκε νικητής η αντίπαλος μας.

Η οριστική επανάληψη του αγώνα, μας δικαιώνει ηθικά αλλά σε τίποτα δεν αντικαθιστά το μομέντουμ του αγώνα, το οποίο εκείνη τη στιγμή ήταν ξεκάθαρα υπέρ του ΠΑΟΚ.

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να βρίσκεται πάντα στο πλευρό των «παιδιών» του, στο πλαίσιο αντιμετώπισης αυτών με πνεύμα ισονομίας από τους «κρατούντες» του ελληνικού αθλητισμού».