28/12/2011 (20:36)

Η νίκη σε ένα ντέρμπι αποκτά μεγαλύτερη αξία, αφού βοηθάει και στον ψυχολογικό τομέα και σε αυτό στάθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Αρη. Επιπλέον, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στάθηκε και στην υγιή μερίδα των φιλάθλων, διαχωρίζοντας τους από εκείνους που παρεκτρεπονται: “Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο. Τους θέλουμε δίπλα μας σε όλους τους αγώνες. Αν κάποιοι βγήκαν εκτός ορίων δεν αντικατοπτρίζουν τους υπόλοιπους. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου.

Είχαμε άγχος μετά από τις συνεχόμενες ήττες, αλλά μέσα στο γήπεδο κάναμε αυτό ακριβώς που είπαμε. Για τη φάση του αντιαθλητικού νομίζω πως οι διαιτητές σφύριξαν επειδή δεν μπήκε η μπάλα μέσα. Ο Αρης βρήκε την χημεία του και προσπαθήσαμε να βγάλουμε κάποιους παίκτες του εκτός παιχνιδιού. Σε άλλους το καταφέραμε, σε άλλους όχι. Από την πλευρά μας, ήμασταν 40 λεπτά συγκεντρωμένοι”.

Ο Τζέι Αρ Γκίντενς, ο οποίος αναδείχθηκε και πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής, είπε: “Νιώθω ευλογημένος που καταφέραμε και πήραμε τη νίκη σε αυτή την ατμόσφαιρα. Ολη την προηγούμενη εβδομάδα μας εξηγούσαν όλοι για πόσο σημαντικό παιχνίδι πρόκειται”.