Έτοιμος για την υπέρβαση είναι ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο. Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να ανεβάσει τον πήχη ενόψει της νέας σεζόν, ενώ ξεκαθάρισε πως ο Σούλης Μαρκόπουλος θα παραμείνει και του χρόνου στο “τιμόνι” του συλλόγου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ:

Για την φετινή σεζόν και την κατάκτηση της τρίτης θέσης: «Η φετινή χρονιά ήταν εξαιρετική για εμάς, γιατί η ομάδα έπαιξε πολύ όμορφο μπάσκετ, πέτυχε όλους τους στόχους της, πήγε πολύ καλά και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο και στην Ευρώπη και στο τέλος απέκλεισε τον Άρη στην έδρα του. Αξίζουν συγχαρητήρια στο Σούλη Μαρκόπουλο, στο σταφ, στους παίκτες και σε όλους όσοι αγωνίστηκαν για την ομάδα».

Για την χαμηλότερη των προσδοκιών προσέλευση του κόσμου στο «PAOK Sports Arena»: «Νομίζω ότι δεν λείπει από την ομάδα κάτι, απλώς ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι μαθημένος στον πρωταθλητισμό και θέλει τίτλους. Στον ημιτελικό στο Παλατάκι το γήπεδο ήταν γεμάτο».

Για την επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ: «Νομίζω πως ήρθε η ώρα για την υπέρβαση. Είχαμε βάλει τον στόχο της εξυγίανσης και της καλής πορείας και αυτός ο στόχος βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνει υπέρβαση ο ΠΑΟΚ και δεν είναι ταβάνι η τρίτη θέση. Αυτό, φυσικά, πρέπει να γίνει με έλευση επενδυτή. Αλλιώς πατάμε στα πόδια μας και προχωράμε με όσα έχουμε. Από την αρχή ένα θέμα ήταν να κρατηθεί η ομάδα και ο δεύτερος στόχος ήταν να δημιουργηθούν οι συνθήκες για να έρθει ένας επενδυτής. Εγώ θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Σαββίδη που είναι δίπλα στην ομάδα, τον κ. Κοντομηνά που είναι ο κύριος χορηγός και μας βοηθάει πάρα πολύ και φυσικά θέλω να ευχαριστήσω και το Μάνο Μαλέλη. Από εκεί και πέρα, εάν θέλουμε να αλλάξουμε επίπεδο, χρειάζονται χρήματα. Φαίνεται πως το καινούριο πρωτάθλημα θα είναι πιο δύσκολο, γιατί υπάρχει επενδυτής στην ΑΕΚ, ενώ θα αναλάβει κάποιος επενδυτής και στον Άρη. Έτσι κι εμείς πρέπει να βρούμε κάποια λύση. Η επόμενη ημέρα στην ομάδα είναι να γιορτάσουμε όλοι μαζί και, από εκεί και πέρα, θα καθίσουμε ως διοίκηση να δούμε όλα τα θέματα».

Για τα σενάρια περί αποχώρησης του Σούλη Μαρκόπουλου από την ομάδα:

Για το κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στα διοικητικά στελέχη του ΠΑΟΚ: «Αυτό είναι ένα μυστικό που έχει η διοίκηση του ΠΑΟΚ. Είμαστε μια οικογένεια και στα καλά και στα δύσκολα και οι παίκτες μας είναι άριστα παιδιά. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του ΠΑΟΚ που στήριξε την ομάδα, αλλά κι αυτούς που στήριξαν την ομάδα νοερά. Αφιερώνω την επιτυχία στον πιστό οπαδό μας, το Γιαννάκη».