Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, με δηλώσεις του στο Arena FM 89.4, μίλησε για την απόφασή του “Δικεφάλου”, από την καινούρια σεζόν να συμμετέχει στις διοργανώσεις της FIBA, αλλά και για τον Ιβάν Σαββίδη

Αναλυτικά:

«Η απόφαση είναι να δηλώσουμε στο πρωτάθλημα Champions League της FIBA, που θα είναι πολύ δυνατό. Σίγουρα, θα ακούσουμε λεπτομέρειες τη Δευτέρα (08/02) για τον τρόπο λειτουργίας και το τι υπάρχει σε σχέση με τα οικονομικά θέματα. Ύστερα από μια συζήτηση που είχαμε με όλα τα μέλη του Δ.Σ. η άποψη του ΠΑΟΚ είναι να συμμετέχει στη FΙΒΑ. Με τα κλειστά συμβόλαια που υπάρχουν στην Ευρωλίγκα δεν μπορείς να μπεις ή θα πρέπει να περιμένεις πώς μπορείς να πάρεις wild card. Στη FIBA θα μαζευτούν πολύ καλές ομάδες από την Ευρώπη και θα είναι πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα».

Για την νίκη του ΠΑΟΚ επί τη Βαλένθια είπε: «Ήταν μεγάλη νίκη και την πανηγυρίσαμε και εδώ στο Βερολίνο. Από την πρώτη ημέρα είπαμε ότι αυτή η ομάδα θέλει υπομονή και για αυτό κάναμε τόσο μεγάλες νίκες. Είδατε ακόμα και τα παιχνίδια με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, αλλά και αυτά με τον Άρη ήταν δικά μας παιχνίδια. Η ομάδα παλεύει και στο μέλλον μπορεί να ξαναγυρίσει εκεί που πρέπει να είναι, στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Ο στόχος μετά την εξυγίανση είναι το πως θα φέρουμε ακόμα πιο κοντά τον κύριο Σαββίδη, αφού αυτός είναι η μόνη λύση. Έχει δώσει τεράστια βοήθεια, ακόμα και τις τελευταίες ημέρες, αλλά για να αλλάξουμε επίπεδο θα πρέπει να έρθει ακόμα πιο κοντά. Η βοήθειά του αυτή τη στιγμή πηγαίνει στα χρέη».