Επίσημη μορφή πήρε, πλέον, το διαζύγιο του ΠΑΟΚ με τον Ντόνι ΜακΓκραθ, με την διοίκηση του “Δικεφάλου” να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Βορειοϊρλανδό γκαρντ. Η υπόθεση αποτελεί δικαίωση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, οι οποίοι από την πρώτη μέρα δεν έκαναν πίσω στο θέμα και, εν τέλει, συμφώνησαν με την πλευρά του παίκτη μόνο όταν ικανοποιήθηκαν οι όροι που είχαν θέσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ύστερα από την επίτευξη της καλύτερης δυνατής -για τον ΠΑΟΚ- συμφωνίας με τον καλαθοσφαιριστή Donnie McGrath, προχώρησε σήμερα στη λύση της συνεργασίας μαζί του και την αποστολή του Letter Of Clearance προς την Λιθουανική Ομοσπονδία.

Η αποχώρηση του καλαθοσφαιριστή σαφώς και αποτελεί αγωνιστικό πλήγμα για την ομάδα, αλλά η εξέλιξη αυτής της υπόθεσης, είναι μία σαφέστατη δικαίωση της τακτικής που ακολουθήθηκε από τον ΠΑΟΚ από την πρώτη στιγμή. Είναι προφανές ότι κανείς δεν μπορεί να κάνει ότι, όπως και όποτε θέλει, χωρίς την έγκριση και την σύμφωνη γνώμη της ομάδας.

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, με απόλυτη εμπιστοσύνη για το έργο του προπονητικού επιτελείου και των καλαθοσφαιριστών και υπερηφάνεια για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζονται και ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της φετινής σεζόν”.