Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ώρες η παρουσίαση της νέας ομάδας του ΠΑΟΚ που θα μπει στην μάχη του πρωταθλήματος την Κυριακή (14/10). Παρών στην επίσημη παρουσίαση ήταν και ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος ενισχύει την φετινή προσπάθεια που γίνεται στον “Δικέφαλο του Βορρά”, κάτι που αναγνωρίζουν άπαντες στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ δίνοντάς του ως δώρο μία φανέλα της ομάδας με το νούμερο “1” και το όνομά του.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν:

Δημήτρης Κοντομηνάς: “Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ιδέα, μια  ιστορία μια ομάδα με παρελθόν. Θέλουμε να βοηθήσουμε στο μέλλον. Με τις εγκαταστάσεις που έχει η ομάδα, την ηγεσία του διοικητικά και τον κόσμο του, μπορεί να πάρει πρωταθλήματα και εντός και εκτός Ελλάδας. Η ομάδα μπάσκετ που έχει ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή, εύχομαι να κατακτήσει έπαθλα εδώ και εξωτερικό και να μας κάνει περήφανους.

Εμείς θα βοηθήσουμε, να είστε σίγουροι γι’ αυτό. Μιλάω με τον Πρέλεβιτς για το πως θα χτίσουμε την σχέση με τις εταιρίες μου. Ελπίζω ο ΠΑΟΚ να πρωταγωνιστήσει και να κατακτήσει τα έπαθλα που πρέπει. Ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανε ο Πρέλεβιτς, θέλω με όλη μου την δύναμη να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ πολύ, εύχομαι καλή επιτυχία και το μέλλον θα είναι λαμπρό”.

Μπάνε Πρέλεβιτς: “Για εμάς η ομάδα που έχουμε είναι η καλύτερη που υπάρχει. θα είμαστε κοντά της. Ευχαριστώ τον κ. Κοντομηνά γιατί οι χορηγίες του μας κρατάνε ζωντανούς. Στις διοικητικές θέσεις είναι πολύ πιο δύσκολα. Δεν μπορώ να δώσω αγωνιστικό όραμα στην ομάδα, πρέπει να το δώσει κάποιος άλλος και να περιμένουμε”.

Βαγγέλης Γαλατσόπουλος: “Βρισκόμαστε στην χειρότερη εποχή και για την χώρα και την πιο δύσκολη εποχή για τον ΠΑΟΚ. Κάνουμε ένα τεράστιο αγώνα να μείνει η ομάδα ζωντανή. Στόχος είναι η εξυγίανση και η πιο ανταγωνιστική ομάδα. Θα μείνουμε πιστοί στην εξυγίανση. Είναι ο μόνος δρόμος για να έρθει κάποιος επενδυτής και να την οδηγήσει στην πρώτη θέση. Για μένα έχουμε το καλύτερο τμήμα μάρκετινγκ, έχουμε μια μεγάλη χορηγία φέτος και πολλές ακόμη εταιρίες, οι περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Μαλέλη που μας έφερε κοντά στον κ. Κοντομηνά, ο οποίος μας βοήθησε με μια μεγάλη χορηγία. Θέλω να τον ευχαριστήσω τον κ. Κοντομηνά και θέλω να του πω ότι η δύναμη του ΠΑΟΚ είναι ο κόσμος του. Μέσα από αυτή την χορηγία θα προχωρήσουμε και άλλα πράγματα, αυτή είναι η ευχή μου”.

Νίκος Σταυρόπουλος: “Ο στόχος ήταν να δημιουργήσουμε ελληνικό στοιχείο. Ανεβάσαμε τρία παιδιά από το εφηβικό, από τα τράι άουτ διαλέξαμε τρία παιδιά, ενώ πήραμε δύο ξένους. Θεωρούμε πως η ομάδα είναι ό,τι καλύτερη ομάδα μαζί με τους δύο ομάδες. Θα δείτε μια αξιόμαχη ομάδα και αυτή μπορεί να μας δώσει μεγάλη χαρά. Είναι τιμή μας που μας βοηθά ο κ. Κοντομηνάς. Θέλω οι παίκτες να καταλάβουν το μέγεθος της ομάδας και η φανέλα να τιμηθεί”.

Τέλης Ζουρνατσίδης: “Ο ΠΑΟΚ είναι η πιο μπασκετική ομάδα που υπάρχει γιατί και από την κορυφή που είναι ο πρόεδρος και το σταφ έχει ασχοληθεί με το μπάσκετ.  Θέλουμε καθημερινά να ασχολούμαστε με το μπάσκετ, αυτή είναι η επιθυμία μας. Νομίζω πως είμαστε κοντά και με την παρουσία του κ. Κοντομηνά να ασχολούμαστε μόνο με αυτό. Αν ασχολούμαστε μόνο με το μπάσκετ και λόγω του ότι έχουμε τον καλύτερο Ελληνα προπονητή θα τα καταφέρουμε”.

Σούλης Μαρκόπουλος: “Είναι μεγάλη τιμή αλλά και ταυτόχρονα μεγάλη ευθύνη να βρίσκεσαι στον ΠΑΟΚ, πρέπει να κάνεις τους παίκτες του να είναι αντάξιοι της ομάδας, αλλά και να έχουν την συμπεριφορά που αρμόζει σε μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Με τα οικονομικά δεδομένα που είχαμε το καλοκαίρι προσπαθήσαμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα, προσπαθήσαμε να είναι ανταγωνιστική. Χρειάζεται, όμως, υπομονή από τον κόσμο. Ξέρω ότι ο κόσμος θέλει αποτελέσματα, το ίδιο ζητάμε και εμείς, αλλά θέλει να δώσουμε χρόνο στην ομάδα. Νομίζω γίνεται καλή προσπάθεια και θέλουμε τον κόσμο κοντά μας”.

Από την πλευρά τους, οι παίκτες του “Δικεφάλου του Βορρά” δήλωσαν τα εξής…

Κώστας Χαραλαμπίδης: “Ξέρουμε το βάρος της φανέλας και της ιστορίας του ΠΑΟΚ, θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες”.

Λεωνίδας Κασελάκης: “Είμαι χαρούμενος που είμαι στον ΠΑΟΚ. Πρέπει να ξεχάσουμε ότι έγινε έως τώρα και με σκληρή δουλειά θέλουμε να κατακτήσουμε τους στόχους μας”.

Ουίλιαμ Χάτσερ: “Είμαι ευχαριστημένος και ελπίζω η χρονιά να είναι πετυχημένη”.

Γιώργος Θεοδωράκος: “Θέλω να ευχηθώ να έχουμε υγεία και θα κάνουμε το καλύτερο για να πετύχει η ομάδα”.

Μιχάλης Τσαϊρέλης: “Δουλεύουμε πολύ καλά και πιστεύω πως θα έχουν και τα αποτελέσματα. Καλή χρονιά”.

Γιώργος Δέδας: “Εύχομαι όπως και δύο χρόνια πριν οι χαρές να είναι περισσότερες από τις λύπες. Οι προσδοκίες είναι μεγάλες”

Βαγγέλης Μαργαρίτης: “Θα δουλέψουμε στο γήπεδο για να είμαστε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα”.

Λάζαρος Παπαδόπουλος: “Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στον ΠΑΟΚ. Είμαι σίγουρος πως θα τα δώσουμε όλα και τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο”.

Ντίνος Νικολόπουλος: “Να έχουμε μια καλή χρονιά και οι επιτυχίες θα έρθουν”.

Νίκος Καλλές: “Υγεία πάνω από όλα και ένα καλό ξεκίνημα”.

Δημήτρης Χαριτόπουλος: “Εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά. Είμαι χαρούμενος με την στήριξη που βλέπω ότι έχουμε και εύχομαι φέτος να ασχολούμαστε μόνο με το μπάσκετ”.