Από τις… “ακτίνες” τού Σούλη Μαρκόπουλου θα περάσει το επόμενο διάστημα ο Γκόραν Βουτσίσεβιτς. Πρόκειται για νεαρό Σέρβο γκαρντ, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του “Δικεφάλου” για να δοκιμαστεί στην προετοιμασία με την προοπτική να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο, όπως ανακοίνωσαν οι Θεσσαλονικείς.

Η σχετική ανακοίνωση:
“Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Σέρβο καλαθοσφαιριστή Goran Vucicevic, ο οποίος θα έρθει στη Θεσσαλονίκη και θα συμμετάσχει στην προετοιμασία της ομάδας, με την προοπτική να υπογράψει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

Ο Goran Vucicevic γεννήθηκε στις 25 Φεβρουαρίου 1990 στην πόλη Cacak, έχει ύψος 1μ.95 και είναι γκαρντ. Τα τρία τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην Mladost Cacak και την σεζόν 2012-13 είχε 15 πόντους μέσο όρο (48% στα δίποντα, 33% στα τρίποντα και 80% στις βολές), σε 23 αγώνες πρωταθλήματος (Α2 κατηγορία).

Ο Vucicevic συμμετείχε τον Ιούνιο του 2013 και στο πρόγραμμα των Off Season προπονήσεων του ΠΑΟΚ, που έγιναν στο PAOK Sports Arena και επιλέχθηκε μέσα από αυτή την διαδικασία (που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά στον ΠΑΟΚ)”.