Μπορεί ο Κιθ Κλάντον πρόσφατα να είχε εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στον ΠΑΟΚ, ωστόσο, φαίνεται ότι η περίπτωση της ανανέωσής του συναντά εμπόδια.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ο παίκτης ζήτησε προθεσμία τριών εβδομάδων για να δώσει οριστική απάντηση, με τους ανθρώπους του “Δικεφάλου του Βορρά” να προσφεύγουν σε εναλλακτική λύση, όσον αφορά το θέμα του σέντερ, καθώς δεν μπορούν να περιμένουν τόσο μεγάλο διάστημα για την απόφαση του Αμερικανού. Ωστόσο, αν ο ΠΑΟΚ δεν έχει βρει αυτό το διάστημα τον παίκτη που ψάχνει, και ο Κλάντον είναι ακόμα ελεύθερος, ίσως προκύψει συμφωνία.

Σχετικά με το θέμα του Μιλένκο Τέπιτς, αναμένεται να ξεκαθαρίσει τα επόμενα 24ωρα, όπως ισχυρίστηκε ο ατζέντης του, Παναγιώτης Καπάζογλου (είναι ατζέντης και του Κλάντον). Πριν λίγες μέρες υπήρξαν συζητήσεις με τον Σέρβο και ανθρώπους του ΠΑΟΚ, με τη μεριά της ομάδας να είναι θετική στην ανανέωση της συνεργασίας με τον παίκτη, ωστόσο ο ίδιος θα δώσει την οριστική απάντησή του το προσεχές διάστημα.

Τέλος, κουβέντα έγινε και για τον Διαμαντή Σλαφτσάκη, ο οποίος αρέσει πολύ στον ΠΑΟΚ, με τον παίκτη να έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες και να έχει κάνει συζητήσεις και με προπονητές. Ο νεαρός φόργουορντ, μέσω του ατζέντη του, ζήτησε να διερευνηθούν οι προθέσεις του ΠΑΟΚ, καθώς θέλει να έχει ρόλο στο αγωνιστικό κομμάτι, και αναμένεται το αν θα βρεθεί η χρυσή τομή ή όχι.