Η εικόνα που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά, κυρίως, η πολύ πιεστική του άμυνα ήταν τα δύο στοιχεία που κρατά ο Σούλης Μαρκόπουλος από την αποψινή επικράτηση της ομάδας του επί του Περιστερίου.

Προσπαθήσαμε πολύ απέναντι σε μία οργανωμένη και πολύ μαχητική ομάδα. Το Περιστέρι κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο να χαλάσει τον αμυντικό μας σχεδιασμό. Ήμασταν “σφιγμένοι” και δεν μπορούσαμε να παίξουμε καλή άμυνα. Τους δώσαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ και δεν αντιμετωπίσαμε σωστά το πικ ν ρολ. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, ήμασταν πολύ πιο δυνατοί και από το 24ο λεπτό και μετά, που τρέξαμε, πετύχαμε εύκολα καλάθια, ενώ ήμασταν εύστοχοι και στα σουτ τριών πόντων.

Πρέπει να δουλέψουμε στις αδυναμίες μας. Έχουμε αρκετά νέα παιδιά και από βδομάδα σε βδομάδα θα αλλάζει η εικόνα τους”, δήλωσε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ, για να συνεχίσει απαντώντας σε ερώτηση για την κατάσταση του Κώστα Χαραλαμπίδη: “Ο Χαραλαμπίδης πάει πολύ καλά. Από τη Δευτέρα θα αρχίσει ενδυνάμωση και πιστεύουμε πως Τρίτη ή Τετάρτη θα δοκιμάσει να μπει στην προπόνηση”.

Τέλος, κατέληξε λέγοντας: “Δεν άλλαξε η παραγωγικότητά μας στο δεύτερο ημίχρονο, απλά ήμασταν πιο δυνατοί στην άμυνα, στοιχείο που μας επέτρεψε να τρέξουμε πιο πολύ στον αιφνιδιασμό”.

Ο Ουίλιαμ Χάτσερ τόνισε: “Ήταν ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για μας γιατί την προηγούμενη βδομάδα δεν είχαμε παίξει καλά. Έπρεπε να κερδίσουμε οπωσδήποτε για να ανέβει το ηθικό μας. Φαινόταν στο πρώτο ημίχρονο πως υπήρχε άγχος στην ομάδα μας για τη νίκη. Στο δεύτερο, ηρεμήσαμε, βγάλαμε αιφνιδιασμούς, “ακουμπήσαμε” τη μπάλα στον “Λάζο” και αυτός έβγαλε πολλά ελεύθερα σουτ. Πιστεύω πως είναι μια καλή νίκη για μας. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά”.