“Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν”, αναφέρει η σοφή λαϊκή ρήση και με αυτή ως οδηγό σκοπεύουν να πορευτούν για ακόμη μία σεζόν στον ΠΑΟΚ. Έτσι, ξεκινώντας από σήμερα και για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, η διοίκηση της ομάδας σε συνεργασία με τους Νίκο Σταυρόπουλο, Τέλη Ζουρνατζίδη και τα υπόλοιπα μέλη της “ασπρόμαυρης” οικογένειας, ευελπιστούν να “κλείσουν” θετικά σημαντικά ζητήματα. Στη κορυφή της λίστας δε βρίσκεται άλλο θέμα από αυτό του Δημήτρη Κοντομηνά.

Ο ισχυρός άνδρας της “Prime Insurance” είχε καίρια βοήθεια στο να εξελιχθεί η σεζόν ομαλά, μέσω της μεγάλης χορηγίας του. Έτσι, στόχος των “ασπρόμαυρων” δεν είναι άλλος από το να τον διατηρήσουν κοντά τους και τα επόμενα χρόνια. Οι συζητήσεις αναμένεται να ενταθούν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα με την ελπίδα να υπάρξει “happy end”. Άλλωστε στον ΠΑΟΚ έχουν τονίσει πολλάκις ότι πίνουν νερό στο όνομα του Έλληνα επιχειρηματία, ενώ αναγνωρίζουν ότι η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών μπορεί να βελτιωθεί πολύ ιδιαίτερα από την πλευρά της ομάδας. 

Παράλληλα υπάρχει η πεποίθηση πως πιθανή συμμετοχή της ομάδας στο επόμενο Eurocup, θα ικανοποιούσε τον κ. Κοντομηνά και θα έκανε τη συνέχιση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές ακόμη ευκολότερη. Το συγκεκριμένο ενδεχόμενο όμως θα πρέπει να εξετασθεί ενδελεχώς από τη διοίκηση του “δικέφαλου”, καθώς με δεδομένα τα παλαιότερα χρέη, οφείλουν να σκεφτούν πολύ καλά που θα ξοδευθεί έστω και το τελευταίο ευρώ που υπάρχει στα ταμεία της ΚΑΕ.