Στο πλαίσιο του αυριανού (17:00) αγώνα με τον ΚΑΟ Δράμας στην Πυλαία, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που θα παρευρεθούν στο γήπεδο θα έχουν την ευκαιρία για δώρα, χάρη σε διαγωνισμούς που θα πραγματοποιήσει η διοίκηση του “Δικεφάλου του Βορρά”. Προεξάρχων, θεωρείται εκείνος του σουτ από το κέντρο του γηπέδου, στο οποίο αν ευστοχήσει ο τυχερός που θα κληθεί να βρεθεί σε εκείνη τη θέση, θα παραλάβει το ποσό των 500 ευρώ, ενώ στο επόμενο ματς το ποσό θα αυξηθεί.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Ο μεγάλος διαγωνισμός του ΠΑΟΚ και της “PRIME INSURANCE” ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ της ομάδας μας, συνεχίζεται με το «σουτ από το κέντρο του γηπέδου» και στον σημερινό αγώνα ΠΑΟΚ – ΚΑΟΔ, όπως και σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ, ένας τυχερός φίλαθλος της ομάδας μας έχει την δυνατότητα να επιχειρήσει σουτ από το κέντρο του γηπέδου και να διεκδικήσει  το ποσό των 500€ και εφόσον δεν υπάρχει επιτυχημένη προσπάθεια, το ποσό μεταφέρεται στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι και αυξάνεται στα 600€.

Επίσης, στο ημίχρονο του αγώνα, θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός “Vοulis Shoot”, όπου δύο φίλαθλοι που θα επιλεγούν πριν από την έναρξη του αγώνα, θα έχουν την ευκαιρία να επιχειρήσουν πέντε σουτ (σε διάστημα ενός λεπτού) από οποιαδήποτε σημείο του γηπέδου και να κερδίσουν: για κάθε εύστοχο ΣΟΥΤ ΔΥΟ (2) ΠΟΝΤΩΝ κερδίζουν 10€ και για εύστοχο ΤΡΙΠΟΝΤΟ κερδίζουν 20€. Όλα αυτά σε μία προσφορά του χορηγού της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, της μεγαλύτερης Ελληνικής Παραγωγικής Επιχείρησης στον Τομέα των Χημικών για την Προστασία και την Περιποίηση του Αυτοκινήτου “VOULIS CHEMICALS”.

Η εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων “AVANCE RENT A CAR”, επίσημος Χορηγός της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, προσφέρει σε έναν τυχερό φίλαθλο μία (1) δωρεάν ενοικίαση αυτοκινήτου για δύο (2) ημέρες και για οποιαδήποτε ημέρα επιλέξει.

Η εταιρία ιδιωτικών ΚΤΕΟ “AUTECO”, επίσημος υποστηρικτής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, προσφέρει σε έναν τυχερό φίλαθλο έναν ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΤΕΟ ή μία δωρεάν αυτόνομη κάρτα καυσαερίων.

Το κατάστημα “Mammy’s Creperie” στην 25ης Μαρτίου 25 στην Θεσσαλονίκη, επίσημος προμηθευτής της ομάδας μας, προσφέρει δωρεάν ένα γεύμα για τέσσερα (4) άτομα.

Το κατάστημα “PRINT AGAIN” στην Καλαμαριά, επίσημος προμηθευτής της ομάδας μας προσφέρει μία ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ για ΑΝΑΓΟΜΩΣΗ ΜΕΛΑΝΙΩΝ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ για οικιακή και επαγγελματική χρήση σε έναν τυχερό φίλαθλο της ομάδας μας.

To “EGNATIA PALACE HOTEL”, επίσημος προμηθευτής προσφέρει σε έναν φίλαθλο του ΠΑΟΚ, μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Egnatia Palace Hotel μαζί με δωρεάν χρήση του Wellness Paradise Club Spa.

Η εταιρία “HYGIENE SERVICE”, επίσημος συνεργάτης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, προσφέρει σε πέντε (5) τυχερούς φιλάθλους προϊόνα υγιεινής».