Χωρίς τον Κώστα Βασιλειάδη ξεκίνησε την προετοιμασία του, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της Κυριακής (03/01) απέναντι στον Κόροιβο για την 12η αγωνιστική της Basket League, o ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες του “Δικεφάλου του Βορρά” επέστρεψαν την Τετάρτη (30/12) στις προπονήσεις στο “Παλατάκι”, μετά το χθεσινό (29/12) τους ρεπό, με τον Σούλη Μαρκόπουλο να βλέπει τον Κώστα Βασιλειάδη να μην  συμμετέχει στο πρόγραμμα της ομάδας. Ο 31χρονος γκαρντ ταλαιπωρείται από έντονους πόνους στο πέλμα και έτσι ακολούθησε θεραπεία, κάτι που αναμένεται να συμβεί και την Πέμπτη (31/12), ενώ την Παρασκευή (01/01) θα ξαναδοκιμάσει να προπονηθεί. Ο Έλληνας τεχνκός είχε συνομιλία με τους παίκτες του και παρά την απογοήτευση που μπορεί να προκάλεσε ο αποκλεισμός στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Φάρο, άπαντες πλέον συμφωνούν πως η ομάδα πρέπει να επικεντρωθεί στις αναμετρήσεις που ακολουθούν σε πρωτάθλημα και Eurocup.

Παράλληλα το “Παλατάκι” γέμισε σήμερα (30/12) με παιδιά, καθώς ο ΠΑΟΚ  φιλοξένησε το Παιδικό Χωριό Πλαγιαρίου, με τους παίκτες να μοιράζουν δώρα στους μικρούς φίλους τους, ενώ για το απόγευμα έχει προγραμματιστεί ομαδικό δείπνο στο “Μακεδονία Παλλάς”.