Στην τελική ευθεία έχει μπει η κανονική περίοδος στην Basket League, με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί με κάθε τρόπο να διαφυλάξει την 3η θέση στην κανονική περίοδο, και να μπει με τις καλύτερες προϋποθέσεις στα playoffs.

Ωστόσο, ο Σούλης Μαρκόπουλος έχει ξεκινήσει το πλάνο τις ενίσχυσης της ομάδας, και ειδικά στις θέσεις των περιφερειακών, έχοντας βάλει στο πλάνο έναν παλιό γνώριμο στην Θεσσαλονίκη, τον  Ντόνι Μακ Γκραθ.

Ο 31χρονος Ιρλανδοαμερικάνος γκαρντ είχε αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ τις περιόδους 2010-2011 και 2012-2013, όπου και αποχώρησε για να αρπάξει την ευκαιρία της Ευρωλίγκας, αγωνιζόμενος στην Ζαλγκίρις. Στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, στην Αναντολού Εφές όπου σε 5 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα την φετινή περίοδο είχε 4 πόντους κατά μέσο όρο, και πλέον αγωνίζεται στην Ρωσία, και συγκεκριμένα στην Κράσνι η οποία συμμετέχει στην VTB Λίγκα, όπου σε 12 παιχνίδια έχει 9,6 πόντους κατά μέσο όρο. Ωστόσο, η Κράσνι έχει έξι αγώνες να δώσει ακόμα, αλλά οι πιθανότητες να μπει στα playoffs είναι ελάχιστες καθώς εχει ήδη δύο νίκες λιγότερες από την Κάλεβ Ταλίν, που έχει σήμερα την τελευταία θέση των πλέι οφ, με τους αγώνες να τελειώνουν στα τέλη Απριλίου, όπου πλέον θα είναι διαθέσιμος.

Η προοπτική της επιστροφής του στον ΠΑΟΚ τον συγκινεί  με δεδομένο και το ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να του δώσει καλά λεφτά για ένα συμβόλαιο 5-6 εβδομάδων.Ωστόσο, το πρόβλημα είναι ότι στις 20 Ιουνίου παντρεύεται τον Άγιο Δομίνικο, και δεν είναι βέβαιο ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του.