Το όνομα του Σούλη Μαρκόπουλου είναι γραμμένο σε περίοπτη θέση στο βιβλίο της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Εργάστηκε 3 σεζόν στην ομάδα με τον τελευταίο κύκλο του να κρατάει 8 χρόνια από το 2009 μέχρι το καλοκαίρι του 2017. Οι δυο πλευρές, όμως, δείχνουν να έχουν πλέον σχέσεις απόλυτης αγάπης. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας Sportime o τέως προπονητής της ομάδας έστειλε εξώδικο στον σύλλογο και ζητάει να τακτοποιηθούν οι οφειλές που έχει ο ΠΑΟΚ προς αυτόν.

Ο 69χρονος τεχνικός είχε συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ να πληρωθούν σε δόσεις τα χρήματα που του όφειλε η ομάδα. Το καλοκαίρι, όμως, οι θεσσαλονικείς φέρονται να μην κατέβαλαν λεφτά στον Μαρκόπουλο. Ο τέως προπονητής έτσι έστειλε εξώδικο στην ομάδα με το οποίο την καλεί να τακτοποιήσει τις 3 δόσεις που δεν έλαβε και οι οποίες αφορούν στους μήνες Ιούνιος, Ιούλιο και Αύγουστο.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος έκανε υπομονή, αλλά δεν είδε το φως του χρήματος. Δεν θέλησε, όμως, να βάλει το μαχαίρι στο λαιμό της ομάδας. Όταν είδε κι αποείδε, όμως, ότι οι δόσεις δεν έλεγαν να πληρωθούν έστειλε το εξώδικο.

Οι πλευρές έχουν ξεκινήσει ήδη πάντως, τις επαφές σε μια προσπάθεια να βρεθεί λύση στο όλο θέμα.