Ο Elston Turner επέστρεψε στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ. Ο Αμερικανός ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στον δικέφαλο του αριοστερού ποδιού και τον είχαν στείλει για 2 μέρες στα πιτς, γύρισε και πάλι από σήμερα στα παρκέ και στις προπονήσεις του δικεφάλου και θα παίξει κανονικά με την ομάδα απέναντι στον Παναθηναϊκό (18/4) στο ΟΑΚΑ στο εξ αναβολής παιχνίδι της Basket League.

Από την άλλη ο προπονητής της ομάδας, Άρης Λυκογιάννης είδε και σήμερα τον Γιώργο Τσαλμπούρη (είχε υποστεί κάταγμα στο μετακάρπιο και έκανε επέμβαση, αλλά επέστρεψε) να  συμμετέχει και πάλι στο πρόγραμμα της ομάδας, το οποίο μάλιστα ξεκίνησε με το καθιερωμένο τεστ COVID-19 και συνεχίστηκε με βίντεο ανάλυση του αντιπάλου και προπόνηση τακτικής.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

Με την συμμετοχή του Elston Turner στο σημερινό πρόγραμμα της ομάδας, συνεχίστηκαν οι προπονήσεις του ΠΑΟΚ.

Ο Αμερικανός παίκτης, μετά από απουσία δύο ημερών, επανήλθε στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, ενώ ο Γιώργος Τσαλμπούρης συμμετείχε και στο σημερινό πρόγραμμα της ομάδας, το οποίο ξεκίνησε με το καθιερωμένο τεστ COVID-19 και συνεχίστηκε με βίντεο ανάλυση του αντιπάλου και προπόνηση τακτικής.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι τραυματίες Αναγνώστης Παπασάβογλου και Elijah Mitrou-Long.

Το πρόγραμμα της ομάδας συνεχίζεται το μεσημέρι (14:00) με μία προπόνηση στο PAOK Sports Arena.