Μετά από μια γεμάτη σεζόν με τα χρώματα του Κολοσσού -την πρώτη μακριά από τον ΠΑΟΚ-, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του για την επόμενη χρονιά -όπως ανακοινώθηκε σήμερα το μεσημέρι (16/6) με κάθε επισημότητα!

Έτσι, ο έμπειρος «ψηλός» αναμένεται να βιώσει την 10η σεζόν του με το σήμα του Δικεφάλου του Βορρά στο στήθος έπειτα από ένα μικρό, όπως αποδείχθηκε, διάλειμμα, και θα προσπαθήσει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τον οδηγήσει ξανά στο δρόμο των επιτυχιών μετά την φετινή μέτρια απόδοσή του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Φέτος, σε 26 αγώνες στη Basket League, o 39χρονος Power Forward μέτρησε 7 πόντους και 4 ριμπάουντ με τον οργανισμό της Ρόδου, με τον οποίο τερμάτισε στην 3η θέση της κανονικής διάρκειας πίσω από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο αρχηγός είναι εδώ! Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης επιστρέφει στον ΠΑΟΚ!
Το πρώτο συμβόλαιο που υπέγραψε με τον ΠΑΟΚ το 2012, αποδείχθηκε ότι ήταν ένα συμβόλαιο ζωής. Το επιβεβαίωσαν τα 9 χρόνια που ακολούθησαν και συνοδεύτηκαν από την καταξίωσή του στη συνείδησή όχι μόνο των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, αλλά και όλης της μπασκετικής Ελλάδας.

Ο αρχηγός είναι και πάλι εδώ και η όμορφη ιστορία που ξεκίνησε πριν από 10 χρόνια, μετά από διάλλειμα ενός χρόνου, θα συνεχιστεί.

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης επιστρέφει στον ΠΑΟΚ, για να φορέσει και πάλι την ασπρόμαυρη φανέλα. Για 10η σεζόν στην καριέρα του!

Βαγγέλη σε καλωσορίζουμε και πάλι στον ΠΑΟΚ. Στο σπίτι σου!».