Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πέρασε τα μύρια όσα και να βρέθηκε και ενώπιον του… χάους μετά την απόφαση του Γιώργου Καραμάνου να μην προχωρήσει στην αγορά της ΚΑΕ. Η ομάδα όμως, δείχνει να έχει σφυγμό ακόμα και παραμένει ζωντανή. Και όχι μόνο αυτό. Κάνει σημαντικές κινήσεις για το αύριο.

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς και το διοικητικό επιτελείο προσπαθούν να κρατήσουν όρθια την ομάδα και να της εξασφαλίσουν μια καλή επόμενη μέρα. Στο πλαίσιο αυτό φαίνεται να βρήκαν το νέο προπονητή του ΠΑΟΚ, ο οποίος μάλιστα είναι ένα από τα… παιδιά του συλλόγου. Ο λόγος για τον Κώστα Φλεβαράκη.

Ο 50χρονος προπονητής δείχνει να τα βρήκε με τον «Δικέφαλο» και ετοιμάζεται να επιστρέψει στα παλιά γνωστά του λημέρια και να καθίσει ξανά στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Ο Φλεβαράκης, μάλιστα φαίνεται να έχει βρει ήδη και τους συνεργάτες του. Ο ένας θα είναι ο Κώστας Παπάζογλου με τον οποίο έχει δουλέψει και άλλες φορές και ο άλλος θα είναι ο Κώστας Χαραλαμπίδης, ο οποίος ήταν και στο φετινό τεχνικό τιμ της ομάδας στο πλευρό του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Ο Κώστας Φλεβαράκης έχει περάσει μια ολόκληρη ζωή στον ΠΑΟΚ. Ξεκίνησε ως προπονητής στα τμήματα υποδομής του συλλόγου (1988-1995). Στην συνέχεια έγινε βοηθός στην πρώτη ομάδα (1995-98). Την επόμενη χρονιά (1998-1999) έγινε πρώτος προπονητής του ΠΑΟΚ. Την σεζόν 1999-2000 ξαναπήγε στην θέση του βοηθού, ενώ την επόμενη χρονιά (2000-2001) έγινε πάλι πρώτος προπονητής της ομάδας. Στην συνέχεια άλλαξε… εργασιακό περιβάλλον για 7 χρόνια, αλλά γύρισε ξανά στον «Δικέφαλο» ως πρώτος προπονητής την σεζόν 2007-08 και πλέον ετοιμάζεται για την νέα του επιστροφή.