Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί όσους βρέθηκαν στην «Kleine Ewe Arena», προκειμένου να στηρίξουν τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Όλντενμπουργκ εξέδωσε η “ασπρόμαυρη” ΚΑΕ.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να γνώρισε την ήττα με 83-71 από την Όλντενμπουργκ, όμως τις εντυπώσεις κέρδισαν οι φίλαθλοι του “Δικέφαλου του Βορρά” (είτε από Γερμανία είτε ακόμα κι από Ελλάδα), οι οποίοι ενίσχυσαν με τον τρόπο τους τις προσπάθειες των παικτών του Σούλη Μαρκόπουλου. Γι’ αυτό το λόγο, οι διοικούντες τους Θεσσαλονικείς εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία αφενός τούς ευχαιριστούν για την παρουσία τους στο γήπεδο, αφετέρου τους συγχαίρουν για την κόσμια συμπεριφορά τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ευχαριστώ είναι λίγο για τους καταπληκτικούς φιλάθλους του ΠΑΟΚ μας που ήρθαν στο Oldenburg από κάθε γωνιά της Γερμανίας, ακόμη κι από την Ελλάδα! Και μπράβο για τον αθλητικό πολιτισμό που δίδαξαν με την συμπεριφορά τους. Τους πικράναμε, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε όλοι μαζί! ‪#‎pamepaok‬». 

Το ευχαριστώ είναι λίγο για τους καταπληκτικούς φιλάθλους του ΠΑΟΚ  μας που ήρθαν στο Oldenburg από κάθε γωνιά της Γερμανίας, ακόμη κι από την Ελλάδα! Και μπράβο για τον αθλητικό πολιτισμό που δίδαξαν με την συμπεριφορά τους. Τους πικράναμε, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε όλοι μαζί! #pamepaok

Δημοσιεύτηκε από PAOK BC / ΚΑΕ ΠAOK στις Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016