Η εφηβική ομάδα του ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης της ΕΚΑΣΘ και ο τεχνικός διευθυντής της “ασπρόμαυρης” ΚΑΕ και Υπεύθυνος του ΠΑΟΚ Junior Basketball Program, Νίκος Σταυρόπουλος προέβη στην παρακάτω δήλωση:

«Με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος από το εφηβικό μας τμήμα, θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια πρώτα από όλους στους παίκτες και στην τεχνική ηγεσία για την πολύ μεγάλη επιτυχία τους. Ως επικεφαλής του ΠΑΟΚ Junior Basketball Program θα ήθελα να τονίσω την ιδιαίτερη σημασία της επιτυχίας των εφήβων που αποτελεί για εμένα και τους συνεργάτες μου ανταμοιβή των προσπαθειών μας τα τελευταία χρόνια.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το 2013 και μετά από πολλά χρόνια η παιδική ομάδα του ΠΑΟΚ κατέκτησε τον πανελλήνιο τίτλο. Αρκετά από τα μέλη εκείνης της ομάδας, συμμετείχαν και στην φετινή επιτυχία του εφηβικού, το οποίο κατέκτησε τον τίτλο της ΕΚΑΣΘ μετά από 13 χρόνια απουσίας από την πρώτη θέση.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας, τους καλαθοσφαιριστές της εφηβικής ομάδας, τον coach Ευρυπίδη Μελετιάδη και τους συνεργάτες τους Γιώργο Βαλαβανίδη και Νίκο Παπαδόπουλο, τον γυμναστή Παναγιώτη Βασιλείου, όπως επίσης και τον κ. Νίκο Δεμερτζή για τις πολύτιμες υπηρεσίες του στο ΠΑΟΚ Junior Basketball Program.

Θερμά συγχαρητήρια επίσης και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν, σε όλους τους γονείς των παιδιών, που στήριξαν σε όλη την διάρκεια της χρονιάς την επιτυχημένη προσπάθειά μας.

Πιστεύω ακράδαντα ότι θα υπάρχει και συνέχεια με παρόμοιες και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ».