Στον ΠΑΟΚ υπολογίζουν πολύ στον Κέβιν Λάνγκφορντ, με αποτέλεσμα η διοίκηση να είναι διατεθειμένη να περιμένει τον παίκτη αρκετές μέρες μέχρι την επίτευξη της ανανέωσης του συμβολαίου του, σύμφωνα με τον Τέλη Ζουρνατσίδη. Ο γενικός διευθυντής του «Δικεφάλου του Βορρά», ωστόσο, επισημαίνει πως υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις. Μίλησε, παράλληλα, για τον Ούρος Ντούβνιακ, τον Ιβάν Σαββίδη και τη συνεργασία με την NOVA.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στον Sport 24 Radio 103.3:

Για τον Κέβιν Λάνγκφορντ: «Έχουμε κάποια πράγματα στο μυαλό μας. Έχουμε οριοθετήσει τους στόχους μας. Ξέρουμε τι θα χρειαστούμε, βρισκόμαστε σε διαπραγμάτευση και ίσως περιμένουμε 7-10 ημέρες. Προτεραιότητά μας είναι ο Λάνγκφορντ. Έχουμε όμως και κάποιες εναλλακτικές περιπτώσεις. Έχουμε καλή επαφή με τους μάνατζερ, που ξέρουν ότι οι παίκτες που έρχονται εδώ ωφελούνται. Έχουμε έναν καλό κορμό από Έλληνες παίκτες, που θα βοηθήσουν αυτούς που θα αποκτήσουμε να καταλάβουν τι θέλει ο προπονητής και η ομάδα από αυτούς. Οι κινήσεις θα είναι καθαρά ποιοτικές για να αναβαθμίσουμε το ρόστερ».

Για τον Ούρος Ντούβνιακ: «Το παιδί αυτό ήταν στο μυαλό μας από όταν ξεκινήσαμε το χτίσιμο της ομάδας. Θέλαμε να έχουμε δύο κοινοτικούς. Έναν ψηλό (σ.σ. Νίκολα Μάρκοβιτς) και έναν στην περιφέρεια. Είναι σε καλή μπασκετική ηλικία κι έχει γνώση του ελληνικού πρωταθλήματος. Θα εγκλιματιστεί γρήγορα κ θα μας προσφέρει αυτά που μπορεί και αυτά που θέλουμε».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Δεν βοηθάει απλώς την ομάδα. Η σοβαρή λειτουργία της τον τελευταίο χρόνο οφείλεται εξ ολοκλήρου στην οικονομική βοήθειά του, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν βάζουν χρήματα άλλοι άνθρωποι ή ότι δεν γίνεται σωστή δουλειά από το τμήμα μάρκετινγκ. Είναι, όμως, τέτοιες οι δαπάνες της ομάδας που εάν δεν αναλάμβανε αυτός να τις καλύψει δεν θα ήταν δυνατή η σωστή λειτουργία της. Αυτό που μένει είναι να αποφασίσει εάν θα εμπλακεί ιδιοκτησιακά στην ομάδα. Μέχρι να γίνει κάτι τέτοιο, εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να μείνουμε πιστοί στο πλάνο που «τρέχει» τα τελευταία χρόνια, προκειμένου να αποπληρωθούν τα χρέη και να λειτουργεί σωστά η ομάδα. Είμαστε ευγνώμονες και στο Μάνο Μαλέλη που είναι κοντά μας και μας βοηθάει κι αυτός. Κάνει ό,τι μπορεί για να προσελκύσει το ενδιαφέρον κάποιων επιχειρηματιών».

Για την NOVA: «Η NOVA είναι μεγάλο στήριγμα για εμάς. Η συνεργασία μας είναι πολύ καλή σε όλα τα επίπεδα και στο πρωτάθλημα, αλλά και στο Eurocup. Η μία πλευρά βοηθάει την άλλη και οι σχέσεις μας είναι άριστες».