Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε μια σημαντική ανακοίνωση σχετικά με την ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών που έχουν σχέση με την Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου διευκρινίζοντας αρκετά πράγματα.

Οι Θεσσαλονικείς καθώς έλεγξαν την πλειοψηφία που συμμετείχε στην ΑΜΚ, παρατήρησαν πως υπήρχε ένας μεγάλος αριθμός ατόμων που δεν είχαν επικοινωνήσει σωστά λόγω ελλειπών στοιχείων. Για αυτό πήρε θέση με μια σημαντική ανακοίνωση διευκρίνησης.

Αναλυτικά η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: 

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει σχετικά με την ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών που έχουν σχέση με την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου (ΑΜΚ) της εταιρίας, ότι έχει πραγματοποιηθεί επικοινωνία για την συμπλήρωση όλων των απαραίτητων στοιχείων με την πλειοψηφία όσων συμμετείχαν στην ΑΜΚ.

Ωστόσο, λόγω ελλιπών στοιχείων, δεν είναι ακόμη δυνατή η επικοινωνία με έναν σημαντικό αριθμό φιλάθλων που συμμετείχαν στην ΑΜΚ.

Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε θερμά, τους φίλους της ομάδας που συμμετείχαν στην ΑΜΚ και δεν υπήρξε μέχρι τώρα επικοινωνία μαζί τους, να στείλουν μέσω email στη διεύθυνση [email protected] το καταθετήριό τους και τα ακόλουθα στοιχεία…

Ονοματεπώνυμο

Πατρώνυμο

ΑΦΜ

Διεύθυνση

Τηλέφωνο επικοινωνίας»