Ο Σούλης Μαρκόπουλος απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα του ντέρμπι κόντρα στον Άρη, αναφέρθηκε αρχικά στην παρουσία του κόσμου: “Συγχαρητήρια στον κόσμο, που ήρθε στο γήπεδο και είδε ένα καλό παιχνίδι. Εμείς θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο, σε όλα τα παιχνίδια και όχι μόνο σε αυτά τα ματς” και συνέχισε μιλώντας για τον τρόπο που αγωνίστηκε ο ΠΑΟΚ: “Παίξαμε σε μεγάλο χρονικό διάστημα καλό μπάσκετ. Αν εξαιρέσουμε προς το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου και αρχές τετάρτου, όπου ο Άρης πλησίασε επικίνδυνα. Βάλαμε ένα σημαντικό καλάθι με τον Κασελάκη.

Νομίζω ότι η στατιστική τα λέει όλα. Ήμασταν παντού καλύτεροι, εκτός από τα λάθη, που πρέπει να τα προσέξουμε. Είναι πάρα πολύ νωρίς. Στόχος της ομάδας είναι η εξυγίανση. Η απουσία ενός παίκτης μπορεί να αλλάξει όλα τα δεδομένα. Τα ρόστερ των ομάδων είναι πολύ φτωχά. Δεν ξέρουμε πως θα είναι τα ρόστερ αργότερα”.

Ο Γιώργος Δέδας υποστήριξε: “Είχαμε προετοιμαστεί για το ματς και είπαμε ότι δεν πρέπει να τρώμε εύκολα τρίποντα και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ. Με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο όπου δεχτήκαμε τρία τρίποντα, ελέγξαμε το ματς. Δεν αφήσαμε στον Άρη ελεύθερα σουτ, πήραμε τα ριμπάουντ και παίρνοντας ψυχολογία μέσα από την άμυνα, βάλαμε κρίσιμα σουτ. Σε αντίθεση με τον αγώνα στη Δράμα, κρατήσαμε τη διαφορά και φτάσαμε στην πολύ σημαντική νίκη”.