Ο Σούλης Μαρκόπουλος αναφέρθηκε στους τραυματισμούς που ταλαιπώρησαν τον ΠΑΟΚ εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίησή του για την παρουσία της ομάδας του. “Στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα οι παίκτες έκαναν αυτό που ζητήσαμε. Κάναμε μερικά λάθη συγκέντρωσης όπως στο μαρκάρισμα του Μίτροβιτς αλλά σε γενικές γραμμές ήμασταν καλοί. Δεν αντιδράσαμε σωστά στη ζώνη και δώσαμε δικαίωμα στην Καβάλα να βρει εύκολα καλάθια σε αιφνιδιασμό” είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε:

“Είχαμε παίκτες που γύρισαν από τραυματισμό. Ο Χάτσερ στάθηκε πολύ καλά και κράτησε την ομάδα. Φάνηκε βέβαια η απουσία τους από το γήπεδο ειδικά στην άμυνα”.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος αναφέρθηκε και στο μέλλον της ομάδας: “Σιγά σιγά θα βρούμε το δρόμο μας κι ελπίζω να μην έχουμε άλλους τραυματισμούς”.

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης τόνισε: “Δεν ξεκινήσαμε το ματς όπως θα έπρεπε. Δώσαμε ελεύθερα σουτ στον αντίπαλό μας, αλλά στη συνέχεια παίξαμε πιο συγκεντρωμένα και καλύτερη άμυνα. Το ίδιο και στο δεύτερο ημίχρονο. Στην επίθεση είχαμε καλή κυκλοφορία και πετύχαμε τα ελεύθερα σουτ”.