Ο ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη στην Κρήτη απέναντι στο Ρέθυμνο ωστόσο δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε. Ο Σούλης Μαρκόπουλος τόνισε πως στο τέλος οι παίκτες του έκαναν δύο λάθη τα οποία στοίχισαν στην ομάδα του με αποτέλεσμα να έρθει ήττα, ωστόσο έδωσε συγχαρητήρια στους γηπεδούχους για τη νίκης τους.

Αναλυτικά ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε μετά το τέλος του αγώνα: “Οφείλουμε να συγχαρούμε την ομάδα του Ρεθύμνου. Από την πλευρά μας, μετά το 22-10 ανακτήσαμε τον έλεγχο. Αν δείτε και τα στατιστικά, ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος. Η αλήθεια είναι ότι δεν προετοιμαστήκαμε για την αναμέτρηση όσο καλά θα θέλαμε. Όταν κρίνεται ένα ματς σ’ ένα σουτ βέβαια, θυμάσαι διάφορα που ίσως να σου κόστισαν. Εμείς κάναμε δύο λάθη στα τελευταία πέντε λεπτά και μας στοίχισαν. Καλή συνέχεια στο Ρέθυμνο“.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Δέδας ανέφερε: “Ξέραμε ότι θα είναι ντέρμπι. Πρέπει να πούμε όμως ότι δεν είχαμε πολύ χρόνο για να προετοιμαστούμε για την επιθετική άμυνα του Ρεθύμνου. Το σκορ ήταν πάρα πολύ κλειστό. Ο Απόλλωνας (σ.σ. Τσόχλας) έβαλε ένα καθοριστικό σουτ και μετά εμείς χάσαμε ένα σημαντικό ριμπάουντ. Στα πρώτα επτά λεπτά δεν ήμασταν στο γήπεδο. Καλή συνέχεια στους φίλους μου στο Ρέθυμνο“.