Ο Μαρκ Κάρτερ κρατάει μόνο το αποτέλεσμα από το σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου (νίκη με 77-72).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμερικανού γκαρντ:

Αρχικά τόνισε: «Ηταν μια πολύ καλή νίκη στην έδρα μας. Να δώσω συγχαρητήρια στον Κολοσσό γιατί είναι μια πολύ καλή ομάδα, μας πίεσαν και έπαιξαν πολύ δυνατά 40 λεπτά και έκαναν αυτά που κάνουν συνήθως. Μετράει η νίκη. Είδαμε κάποια πράγματα καλά που θα κρατήσουμε και κάποια που πρέπει να διορθώσουμε για να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο τρόπο των πλέι οφ».

Για τα αρνητικά και θετικά της σημερινής εμφάνισης: «Αμυντικά, υπήρχαν κάποια προβλήματα. Δε βοήθησε ο καθένας το συμπαίκτη του όσο θα έπρεπε σε κάποιες περιπτώσεις. Δεν παλέψαμε σε κάποιες στιγμές για το ριμπάουντ. Τα μειονεκτήματα δεν οφείλονται μόνο στη δική μας μέρα, αλλά και στην πίεση που μας έβαλε ο Κολοσσός. Τα θετικά ήταν στην επίθεση, η μπάλα κινήθηκε καλά, δημιουργήσαμε καταστάσεις και ελεύθερα σουτ, που μπορεί να μη μπήκαν αλλά ήταν ελεύθερα και αυτά μας βοήθησαν να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για την αντιμετώπιση του Γουότερς: «Ηταν πολύ σημαντικό. Ο Γουότερς είναι ο παίκτης που κινεί τον Κολοσσό. Ξεκίνησε πολύ καλά, πήρε κάποια σουτ, αλλά από εκεί και έπειτα παίξαμε καλά στη μπάλα, τον σταματήσαμε και ήταν ένα πολύ σημαντικό στοιχείο αυτό».

Τσιτσόπουλος Γρηγόρης