Άτυχος στάθηκε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, καθώς μία ημέρα μετά την επιστροφή του στο ομαδικό πρόγραμμα αναγκάζεται να μείνει και πάλι εκτός προπονήσεων.

Ο 31χρονος σέντερ ταλαιπωρείται από διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική, εξετάστηκε από το γιατρό του «Δικεφάλου» Κώστα Σαμαρά και όπως αποφασίστηκε θα μείνει εκτός προπονήσεων για τουλάχιστον άλλες δύο ημέρες. Πλέον, ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί το πρωί της Παρασκευής (26/02), οπότε και θα αποφασιστεί από τον προπονητή του, Σούλη Μαρκόπουλο, εάν θα ακολουθήσει την αποστολή των Θεσσαλονικιών στην Τρίπολη για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αρκαδικό.

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, από την πλευρά του, συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας την Τετάρτη (24/02), ενώ ο Κώστας Βασιλειάδης συνέχισε για ακόμα μία ημέρα το πρόγραμμα θεραπείας στο πέλμα. Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το σαββατιάτικο (27/02, 17.00) ματς με τους Αρκάδες στο ΔΑΚ Τρίπολης, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Basket League, θα συνεχιστεί την Πέμπτη (25/02) με διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα, στο κλειστό της Πυλαίας.