Το 3 στα 3 που πέτυχε ο ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου έχει ικανοποιήσει τόσο τον Σούλη Μαρκόπουλο, όσο και τη διοίκηση της ομάδας. Και η διακοπή πρωταθλήματος ήρθε τη καταλληλότερη στιγμή. Ο “δικέφαλος” έκανε την αγωνιστική του υπέρβαση μαζεύοντας τρία ροζ φύλλα αγώνα σε διάστημα 11 ημερών και το κενό που ακολουθεί πριν την αναμέτρηση με το Περιστέρι δίνει τη δυνατότητα ξεκούρασης σε τρεις παίκτες – “κλειδιά”.

Οι Λάζαρος Παπαδόπουλος, Κώστας Χαραλαμπίδης και Ντόνι ΜακΓκραθ είναι αυτοί στους οποίους αναφέρθηκε ο τεχνικός της ομάδας, όταν μετά το τέλος του αγώνα με τον ΚΑΟΔ είπε πως “τρεις παίκτες μας βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο κόκκινο”.

Ο πρώτος δεν προπονήθηκε χθες, μιας και είναι αυτός που έφτασε πιο κοντά απ’ όλους στα όριά του. Οι άλλοι δύο προπονήθηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς όπως και οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας, αφού ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν έδωσε ρεπό. Κάτι που θα γίνει το Σαββατοκύριακο όμως. 

Βέβαια για να φτάσουν στα… “κόκκινα” οι τρεις σωματοφύλακες του ΠΑΟΚ έπρεπε να τα δώσουν όλα πάνω στο παρκέ. Ο ΜακΓκραθ είχε τον εξωπραγματικό μέσο όρο των 39 λεπτών στα τρία τελευταία παιχνίδια, ο Χαραλαμπίδης μέτρησε 34 λεπτά στα… 37 του χρόνια και τέλος ο Παπαδόπουλος είχε 29 λεπτά ελέω του ότι κόντρα στον ΚΑΟΔ έπαιξε μόλις 23. Με δεδομένο μάλιστα πως οι δύο τελευταίοι βρίσκονται στη δύση της καριέρας τους και το κορμί τους χρειάζεται πλέον ειδική μεταχείριση, η διακοπή είναι ακριβώς αυτό που χρειάζονται.  

Φυσικά υπάρχουν κι ακόμα δύο παίκτες του ΠΑΟΚ που τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Βαγγέλη Μαργαρίτη και Ουίλιαμ Χάτσερ, που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.