Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση ακόμα δύο παικτών προκειμένου να ολοκληρώσει το ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν. Ο «δικέφαλος» του Βορρά έχει κινηθεί πολύ γρήγορα το φετινό καλοκαίρι, στην νέα εποχή του με την παρουσία του Ηλία Παπαθεοδώρου στον πάγκο της ομάδας, και έχει ισχυροποιήσει τόσο το ελληνικό στοιχείο με την προσθήκη του Θοδωρή Ζάρα και του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, όσο και το αμερικανικό στοιχείο με τους Ντίλαρντ-Τζόουνς στην περιφέρεια και τους Κρουμπάλι-Κλάσεν στο «ζωγραφιστό».

Πλέον οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται σε αναζήτηση δύο ακόμα παικτών, ενός που θα κλείσει ουσιαστικά την περιφέρει και θα είναι και αυτός Αμερικανός και ένας που θα είναι ουσιαστικά ο 5ος ψηλός. Για την πρώτη περίπτωση εξετάζονται αρκετοί παίκτες, για τη δεύτερη θέση όμως υπάρχει η λύση του Θοδωρή Καρρά. Ο νεαρός σέντερ ήταν από τους κορυφαίους της Εθνικής Νέων στο φετινό Ευρωπαϊκό της Κρήτης και κέρδισε τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του. Ο παίκτης του Δούκα έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, όμως ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως είναι ένα κλικ πιο μπροστά από τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους.

Στα συν της περίπτωσης του παίκτη είναι το γεγονός ότι ναι μεν δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα του, όμως η οικονομική κατάσταση του Δούκα είναι τέτοια τις τελευταίες ημέρες που δεν μπορεί να προβάλλει αντίσταση στη μετεγγραφή του.

Αν προχωρήσει η περίπτωση του Καρρά ο ΠΑΟΚ κλείνει στο 90% τον μετεγγραφικό του σχεδιασμό και μετά θα κυνηγήσει έναν παίκτη που θα μπορεί να αγωνιστεί με ευκολία τόσο ως δημιουργός όσο και ως εκτελεστής και θα μπορεί να κάνει τη διαφορά τη νέα σεζόν.