Του Θωμά Αυγέρη
07/07/2011 (18:51)

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς και ο Νίκος Σταυρόπουλος ήταν οι δύο εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ στην κλήρωση της Ευρωλίγκα και είδαν την κληρωτίδα να δείχνει Γαλατάσαραϊ. Οι δύο άνδρες σαφώς θα προτιμούσαν την Ντόνετσκ αντί της τουρκικής ομάδας, όμως παρόλα αυτά θα εξέφρασαν την πεποίθηση τους ότι ο Δικέφαλος του Βορρά θα έχει φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας, ώστε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της αναμέτρησης.

Μπάνε Πρέλεβιτς
: “Αυτή την χρονική στιγμή και μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο και δεν έχει ιδιαίτερη σημασία ποιος είναι ο αντίπαλος. Καμία από τις ομάδες που συμμετέχουν στον προκριματικό όμιλο δεν θα είναι στο καλύτερό της επίπεδο κι εμείς θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε απέναντι στη Γαλατάσαραϊ.

Ο σχεδιασμός μας δεν εξαρτάται μόνο από ένα παιχνίδι ή από τι θα συμβεί τον Σεπτέμβριο. Υπάρχει ένα τετραετές πλάνο, με το οποίο θέλουμε να ανέβει ο ΠΑΟΚ στο υψηλότερο επίπεδο και αγωνιστικά και οργανωτικά και με αυτή την λογική θα προσπαθήσουμε σκληρά να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του προκριματικού ομίλου”.

Νίκος Σταυρόπουλος: “Είναι δύσκολη η κλήρωση, θα βρούμε απέναντί μας στο ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας μία πολύ καλή ομάδα, την Γαλατάσαραϊ, που δείχνει ότι θα είναι πολύ δυνατός αντίπαλος. Το τουρκικό μπάσκετ βρίσκεται σε διαρκή ανάπτυξη κι αυτό φαίνεται κι από τις κινήσεις της Γαλατάσαραϊ. Θα έχει και σημασία που θα γίνει ο όμιλος κι αν γίνει στο δικό μας γήπεδο, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Περιμένουμε την σχετική απόφαση”

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς επιστρέφει απόψε μετά τα μεσάνυκτα στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο Νίκος Σταυρόπουλος θα παραμείνει στη Βαρκελώνη και θα συμμετέχει στις συσκέψεις που θα πραγματοποιηθούν σήμερα και αύριο και έχουν σχέση και με το μάρκετινγκ.