Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε και η ομάδα του ΠΑΟΚ, με τους Θεσσαλονικείς να παρουσιάζουν την ίδια στιγμή τη συνεργασία τους με την εταιρεία Prime Insurance. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αυτής, καλεσμένος ήταν και ο ιδιοκτήτης της, Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος θέλησε να… ζητωκραυγάσει υπέρ του “Δικεφάλου του Βορρά”.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει ως εξής:

«Με μία πολύ όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, μαζί με την παρουσίαση της συνεργασίας της ΚΑΕ με την Prime Insurance του ομίλου Demco του Δημήτρη Κοντομηνά, που για τρίτη συνεχή χρονιά στηρίζει την προσπάθεια της ομάδας και αποτελεί τον χρυσό χορηγό του ΠΑΟΚ. Ο Δημήτρης Κοντομηνάς μάλιστα ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση όταν στις δηλώσεις είπε… «Ζήτω ο ΠΑΟΚ», προκαλώντας το θερμό χειροκρότημα από τους 140 προσκεκλημένους στην εκδήλωση.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση της Prime Insurance από τους Υπεύθυνους Ανάπτυξης Πωλήσεων της Prime Insurance Αλέξανδρο Μπόζα και Στάθη Ξαντά, για να ακολουθήσει η παρουσία της οινοποιητικής εταιρίας Mediterra από τον Δημήτρη Γκουράβα (Διευθύνων Σύμβουλος).

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς, λέγοντας χαρακτηριστικά:«Ευχαριστώ την Prime Insurance που είναι ο βασικός χορηγός εδώ και τρία χρόνια. Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Κοντομηνά που εδώ και τρία χρόνια συμμετέχει στην δύσκολη καθημερινότητά μας. Εύχομαι στην ομάδα επιτυχίες και στους αθλητές υγεία για τη νέα χρονιά».

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Ευάγγελος Γαλατσόπουλος τόνισε: «Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη χαρά για το μπάσκετ γιατί έχουμε τον κ. Κοντομηνά για τον οποίο η αιτία που είναι δίπλα ματς είναι ο Μάνος Μαλελής, που μας τον γνώρισε πριν τρία χρόνια. Εχουμε δώσει μια υπόσχεση με τον Μπάνε, ότι θα τον σεβόμαστε και θα τον τιμήσουμε. Αυτό κάναμε τρία χρόνια και γι΄αυτό είναι επιτυχία ο ΠΑΟΚ να έχει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον κ. Κοντομηνά και τον όμιλο DEMCO. Η ομάδα έχει βάλει σταθερά θεμέλια και κάθε χρόνο ανεβαίνει επίπεδο. Αυτό το ζούμε καθημερινά και πλέον ο κόσμος το καταλαβαίνει και το τελευταίο δείγμα γραφής ήταν η μεγάλη νίκη επί του Παναθηναικού. Αξίζουν συγχαρητήρια στο τεχνικό τιμ, στον κ. Μαρκόπουλο, στο σταφ και στα παιδιά που είναι στην ομάδα. Το ότι ο ΠΑΟΚ έχει 40 εταιρίες χορηγούς είναι μια μεγάλη επιτυχία. Ευχαριστώ τον κ. Κοντομηνά γιατί συνεχίζει δίπλα μας που μας δίνει ώθηση και ευχαριστώ τον κ. Μαλελή. Ο γαμπρός του κ. Κοντομηνά είναι ΠΑΟΚτσής και γι΄αυτό του φορέσαμε το ασπρόμαυρο κασκόλ».

Ακολούθησε η ομιλία του κ. Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος ανέφερε: «Η σχέση που θέλουμε είναι να έχουμε κοντά τον ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ όλους εσάς που έχετε συμβάλλει στην λαμπρή πορεία του ΠΑΟΚ με τις χαμηλές οικονομικές δυνατότητες που υπάρχουν. Δεν ξέρω τι θα γίνει με τις πολιτικές εξελίξεις που υπάρχουν και τις οποίες πρόκειται να τις μάθουμε σύντομα αλλά αυτό που είμαστε βέβαιοι είναι πως είναι σημαντική η επένδυση που κάνουμε στο αύριο του ΠΑΟΚ. Μπράβο στην διοίκηση, στην τεχνική ηγεσία και στους παίκτες αλλά και στους άγνωστους και τους γνωστούς φιλάθλους και όλους εσάς εδώ που βοηθάτε τον ΠΑΟΚ σε αυτό το πρωτάθλημα που διαπρέπει. Είναι σημαντικό επίτευγμα η νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναικού. Είμαστε ενθουσιασμένοι, ήταν μια νίκη που άξιζε ο ΠΑΟΚ. Εύχομαι ο ΠΑΟΚ τα επόμενα χρόνια να είναι πιο δυνατός και να κατακτήσει Κύπελλο και εκτός Ελλάδας. Εύχομαι ό,τι το καλύτερο σε όλους και μεγάλες νίκες από τον ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ πολύ για την παρουσία σας και είμαστε δίπλα σας. Η βοήθειά μας στον ΠΑΟΚ θα είναι σημαντικότερη κάθε χρόνο. Ζήτω ο ΠΑΟΚ… Χαρά μου και τιμή μου που με έχετε αγκαλιάσει και έχουμε συμβάλει με το ποσό που δίνουμε».

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς, ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος και ο Μάνος Μαλελής, προσέφεραν στον κ. Κοντομηνά μία επετειακή φανέλα της ομάδας για τα 20 χρόνια του Κυπέλλου Κόρατς, μία μίνι φανέλα της εφετινής σεζόν με το όνομα “Δημήτρης Junior”, αλλά και δύο εικόνες.

Ακολούθησε η κοπή της πίττας της ομάδας, με τον Κώστα Κακαρούδη να είναι ο τυχερός, αφού του έτυχε το φλουρί και κέρδισε ένα tablet, προσφορά από τον χορηγό εταιρία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, “COM & COM” του Θάνου Κουλουτμπάνη».