Ο Ουσμάν Κρουμπάλι έγραψε στο προσωπικό του blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΑ για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Προμηθέα Πάτρας, ενώ ζήτησε από τον κόσμο να είναι δίπλα στην ομάδα και να την υποστηρίξουν.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Αμερικανός στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

Το όνομά μου είναι Ουσμάν Κρουμπάλι, είμαι γνωστός σαν Ousjuice (Ουσ-τζους) και θα ήθελα να δώσω στην Ελληνική κοινότητα του μπάσκετ μια ματιά «εκ των έσω” στην αγωνιστική σεζόν του ΠΑΟΚ για το 2017/18. Ελπίζω να είστε όλοι έτοιμοι για χάι-λάιτς τύπου ΝΒΑ, καρφώματα, σταυρωτές, τους καλύτερους που έχει να δείξει το πρωτάθλημα, τις πιο «κουλ» χειραψίες, απίστευτες πάσες, και non-stop Ελληνικό μπάσκετ για τους επόμενους μήνες.

ΠΑΟΚ, οι ένδοξοι ασπρόμαυροι. Η ομάδα μας ξεκίνησε την επίσημη σεζόν 2017/18 με ήττα απέναντι στον συμπολίτη Άρη. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι Κυπέλλου για την ομάδα μας και έβαλε πολλά πράγματα σε προοπτική για μας ενόψει της έναρξης του Πρωταθλήματος το Σάββατο απέναντι στον Προμηθέα Πάτρας. Αν βλέπεις τα πράγματα απέξω, βλέπεις την ήττα, που είναι πραγματική μεν, αλλά μας ξύπνησε και μας δημιούργησε μια αίσθηση επείγοντος. Ο αποκλεισμός μας από τους ημιτελικούς του Κυπέλλου ήταν δυσάρεστο συναίσθημα. Παρόλα αυτά, μια καλή εμφάνιση της ομάδας μας το Σάββατο και νίκη είναι η απάντηση που χρειαζόμαστε για την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος.

Η διαχείριση των τραυματισμών και το να χάνεις βασικούς παίκτες πριν την έναρξη της σεζόν είναι πάντα δύσκολη αλλά το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα και πρέπει να είμαστε ενωμένοι και ο καθένας ξεχωριστά να κάνει το κάτι παραπάνω ώστε σαν ομάδα να εξασφαλίσουμε ότι το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που θέλουμε το Σάββατο. Ξεκινώντας με το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς στο γήπεδό μας και έχοντας τους οπαδούς δίπλα μας να μας δώσουν ενέργεια είναι πάντα σημαντικό. Γι’ αυτό ζητάω από τον κόσμο του ΠΑΟΚ να έρθουν και να υποστηρίξουν την ομάδα τους, τη δική μας ομάδα το Σάββατο. Χρειαζόμαστε το πάθος και τη δύναμή τους.